Projekt Sund - det nye liv

Projekt Sund 2016 er i gang igen!

Projekt Sund 2016

I dag er en særlig dag….min datter, Monique, og jeg, blev udtaget til et 12 ugers trænings-forløb med personlige trænere fra Massmorph træning. Nicole og Mads søgte efter profiler som ville være med i dette forløb, og jeg havde nok ikke regnet med at vi kom med. Der var mange om buddet, men i dag var vi inde til en samtale med dem, og vi fik tilbudt at være med!

Projekt Sund 2016

Vi skal igennem nogle tests først, som allerede starter på søndag. Vi skal have målt fedtprocent med tang, og der skal tages tid på hvor meget og hvor langt vi kan løbe osv.

Jeg er ikke i tvivl om, at der her er to trænere som virkelig mener det, og som har en masse viden. Nu er det op til mig, og til Monique, at give den en skalle, ud fra det niveau vi er på. Vi får sammensat et program som passer til vores hverdag, og kosten bliver ændret, så vi kan komme ud af sukkermisbrug og dårlige vaner.

Tal fra Kræftens Bekæmpelse

I sidste uge, var Monique og jeg også inde i Kræftens Bekæmpelse for at få taget en masse blodprøver og for at blive vejet og målt, i forbindelse med et kæmpe projekt som har kørt i over 20 år nu. Her var der ingen tvivl om at min fedtprocent var alt for høj, og at mine tal alle lå i det røde felt. Ikke specielt sjovt, og det satte tanker i gang. Min frygt for at blive alvorlig syg, er der ind i mellem, og både min far, min morfar og min farmor har haft mange blodpropper og det er der altså i familien i forvejen og kan godt være skræmmende at tænke på.

MEN nu er vi i gang…jeg ved det bliver hårdt og krævende, men jeg gør det for min sundheds skyld. Jeg gør det for at jeg kan leve godt men sundt. Jeg drømmer om en stærk krop, som kan bære mig, og som ikke skranter fordi vægten er tung.

Jeg er meget spændt på hvordan det hele kommer til at gå, og jeg vil elske hvis du vil heppe lidt på mig undervejs…det får jeg helt sikkert brug for.

Her til aften, poppede den gamle artikel fra Fit Living op, hvor jeg var med i. Det handlede om træning efter Anna Bogdanova´s principper. Lidt sjovt at det lige skulle være i dag, at det poppede op…måske er der en mening med det?

artikel-fit

Én ting er sikkert – de næste 12 uger bliver fyldt med træning, kostændringer og forhåbentlig nye tanker og vaner.

Kærligst

Anja


2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.