Projekt Sund - det nye liv

Min nye løbetræner “Stella”

Én app – 9 uger

At løbe har altid været lidt en bet for mig – jeg føler mig ofte tung og befinder mig ikke godt i stramme tights, men de gange hvor jeg har løbet (og det har jeg af flere omgange) har jeg dog haft stor glæde af musik i ørerne og mine almindelige træningsbukser. Det svære er at holde motivationen og blive ved over længere tid, og jeg må indrømme, at jeg synes det bliver meget kedeligt at løbe efter noget tid.

De sidste mange måneder har jeg gået jævnt i Fitness World og det synes jeg er sjovt, og det er nok derfor jeg fortsætter, for jeg synes jo helst at det skal være noget jeg gider og som jeg synes er sjovt. Nu kombinerer jeg det med lidt løb og nu med hjælp fra “Stella” min nye løbetræner (ja det har jeg valgt at kalde stemmen i mit øre).

Stella

 

Jeg blev anbefalet at bruge denne app “Get Running” af Mie fra www.madling.dk (hvis hjemmeside jeg kan anbefale at lure på hvis du mangler inspiration til mad), og i dag var første dag med “Stella” i ørerne. Hun guidede mig igennem opvarmning, og førte mig igennem gå-og løbeintervaller på en behagelig måde. Det føltes nemt og overskueligt, og selvom turen blev lidt længere end i mandags (hvor det var uden “Stella”), føltes det som en kortere tur i dag.

Lidt sjovt at kunne høre hendes begejstring når jeg havde klaret min tur – det gav en god fornemmelse i maven. Jeg håber at hun kan holde mig fanget, og at jeg kan gennemføre de 9 ugers træning, men jeg tænker at hvis jeg kunne klare 8 ugers hård træning i Fitness World, så kan jeg vel også klare de 9 uger…det er min plan i hvertfald.

Lysten til den sunde mad er kommet igen og min morgenmad/formiddagsmad blev til via inspiration fra Annika fra Fra Kageform til Topform (hun er værd at følge på facebook, for der kommer masser af inspiration fra hende).

Avocadotoast

Jeg følger for øvrigt også de to skønne kvinder på Instagram hvor jeg får min dosis inspiration også. Der hedder de madling_dk og frakageformtiltopform.

Du er velkommen til at følge mig på instagram også – der hedder jeg rosamor.

Med dette vil jeg ønske dig en skøn dag, og husk at du kan meget mere end du selv tror <3

Anja


2 kommentarer

  • Anja

    Ja indtil videre men med en lille svipser. Hun fik mig med ud en enkelt gang i påsken 🙂

    Lad mig høre hvad du synes om “hende” når du er kommet i gang med hende…super fedt du er med på den. Nu skal vi jo også snart afsted på Ladywalk <3

    kram Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.