Projekt Sund - det nye liv

Mig og Fit Living

Tak skæbne, så røg jeg i Fit Living!

Jeg har jo vidst det længe, og egentlig bare gået og ventet på at det skulle blive udgivet og NU ER DET HER!

Fit Living collage

 

Da det udkom i mandags havde jeg først vild lyst til at få fingrene i det, men tænkte jeg ville vente til det kom fra Maria fra Fit Living. Pga juleferie og nytår osv er det ikke kommet endnu, så jeg besluttede mig for at købe det i dag, da jeg var ude på min lange gåtur.
Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med, men når jeg står med det i hånden nu og kigger på mig, ja MIG i Fit Living, så bliver jeg både skræmt fra vid og sans, men også vildt stolt af mig selv! Masser af kvinder er i diverse magasiner hele tiden, men nu er det mig og det føles så vildt, inden i mig.

 

Motivation

Jeg har i dag været godt motiveret til at komme i gang med 2015, og jeg har brugt noget af dagen på at få booket tider i Fitness World til min Latinmix og jeg har også tilmeldt mig Fit´n´Fabulous som kører i 6 runder af 2 måneder – det bliver lidt af en udfordring, men den tager jeg op nu. Desuden har jeg sat mig for at prøve deres Yoga timer, så jeg kan få lidt ro ind over også.

Nu handler artiklen her i bladet jo om Anna Bogdanovas bog og Skyhøj Forbrænding, og der er ingen tvivl om at jeg vil tage fat i det igen. Jeg har bare brug for at komme afsted til centeret, i første omgang, for at komme i gang igen. Min tanke er at jeg vil bruge SF efter et par uger, og så supplere med en time hist og her i FW. Jeg kan jo se på stort alle de andre der bruger SF, at de bliver strammet flot op, bare på de 8 uger bogen handler om.

 

Gør det simpelt og enkelt.

Et af de råd jeg får af Anna, er blandt andet, at jeg skal gøre det så nemt at det næsten føles som om jeg ikke gør noget, og det skal jeg huske på. I dag tog jeg mig en god gåtur, og flere gange tænkte jeg (da jeg så løbere her, der og alle vegne), at det var okay at jeg “bare” gik mig en tur. Jeg skal have det lidt ned i gulv-højde, så jeg kan følge med selv. Jeg glæder mig også til at komme i FW i morgen, men ved også at jeg skal mærke efter, så kroppen ikke bliver stresset – en dag af gangen.

Hvorfor ikke bare bruge Skyhøj Forbræning?

Hvorfor kører jeg så ikke bare efter Skyhøj Forbrænding, tænker du nok, men det handler blot om at jeg har brug for at komme ud af døren (som det er lige nu). Jeg føler mig godt nok motiveret til at give den en skalle lige nu, men jeg kender mig selv så godt, at jeg godt ved at det er noget andet der kræves nu. Så derfor bliver det lidt en blanding, og det er helt okay med mig.

Fit Living collage

 

Kosten på Instagram

Jeg forsøger også at få lidt styr på kosten igen, og jeg sad i dag og kiggede på min Instagram og på det hashtag der hedder #projektsund som jeg startede op, og hvor flere nu smider billeder ind. Jeg har lavet et nyt, der hedder #sundrosamor2015, som skal holde mig til ilden. Jeg vil gerne tilbage dertil, med den sunde mad og huske på hvad det gjorde for min krop dengang. For et af mine største ønsker er, at jeg kan føle mig sund og frisk og fuld af liv – og ikke sløv, træt, doven og tung. Jeg ved også godt at jeg ofte ikke følger mine egne mål til dørs, men jeg vælger stadig at klappe mig selv på skulderen over at jeg forsøger igen og igen, og IKKE giver helt op. Det kunne være nemt hvis jeg bare kunne spise en pille, og så havde jeg en smuk og harmonisk krop, eller hvis der var nogen der sørgede for at jeg fik sund og lækker mad hver eneste dag, men sådan er virkeligheden ikke – jeg har altid kæmpet med vægten, i en eller anden grad, og lysten til at lave mad er ved at være lig nul, så det er lidt op af bakke.

Billedet er fra Anna Bogdanovas hjemmeside.
Billedet er fra Anna Bogdanovas hjemmeside.

 

Jeg synes at Anna har nogle fede pointer og jeg kan godt lide hendes tilgang til det her med at træne. Hun gør det nemt og overskueligt, og inde i gruppen på Facebook, er der masser af inspiration og gode råd til hvordan man træner osv. Jeg er ikke færdig med Anna eller Skyhøj, og det jeg allerede har lært, tager jeg med mig.

Så tak til dig Anna, for at give mig gode råd og tak til Fit Living for at give mig denne chance – for mig har det været en stor oplevelse, og artiklen vil jeg hænge op til evig motivation og inspiration. Dette forpligter jo lidt 🙂

 

LOVE

Anja


4 kommentarer

  • Mette

    Hej Anja, hvor er jeg stolt af dig, og du skal bare blive ved, men lov mig på DIN måde….. for så går det bedre, og du lytter mere til dig selv. Tænk jeg kender en, der er model i et blad 🙂 . Skide flot at du sådan stiller op, hatten af endnu engang for dig. Glæder mig til at følge dig. Vi kæmper alle med vores, og hvis vi gør det i vores tempo…så skal det nok gå, det skal vi tro på. Love you…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.