Projekt Sund - det nye liv

Kan Anna og Fit Living få gang i mig igen?

Nogen gange handler jeg lige i nuet når jeg ser noget der er interessant, og tænker først bagefter. Jeg plejer ellers at sige (tro) om mig selv, at jeg tænker lige vel rigeligt over tingene og venter med at handle, men denne gang sprang jeg lige til tasterne og meldte mig til som rigtig mange andre.

Grunden var dette:

“[VIL DU HAVE MINE INPUT TIL DIN INDIVIDUELLE STRATEGI EFTER DIN FORBRÆNDINGSTYPE?]
Til en artikel i sundhedsmagasinet Fit Living søger vi tre forskellige kvinder i alderen 30-45 år, der kunne tænke sig at få testet sin forbrænding og få gode tips til, hvor de hver især skal sætte ind for at booste deres forbrænding. Derudover skal du være frisk på at blive interviewet om din livsstil og få taget et flot billede til artiklen.” Anna Bogdanova, Skyhøj Forbrænding.

Billedet er fra Anna Bogdanovas hjemmeside.
Billedet er fra Anna Bogdanovas hjemmeside.

Godt så….jeg skrev en mail med svar på de spørgsmål som Anna gerne ville have besvaret, og der gik nogle dage. Jeg sad en aften og gennemgik min mail-boks, som var fyldt til randen med ulæste mail (må vist hellere framelde mig en del nyhedsbreve), og først på min mobil senere på aftenen opdager jeg at der var en mail fra en Maria ang. artikel til Fit Living.

JEG VAR BLEVET UDVALGT SOM EN AF DE TRE KVINDER!

Jeg var helt høj og vildt glad, og kunne slet ikke sove….

 

Jeg har (næsten) fulgt Anna´s bog Skyhøj Forbrænding, og fulgt hende på Instagram og Facebook i et stykke tid, og det var på Facebook jeg faldt over hendes opdatering.

Nå men hvorom alting er, så er jeg jo udvalgt til det her, og dagen tænkte jeg “hvad dælen har du rodet dig ud i? Nu skal du stå til offentlig skue med din træning (og mangel på samme) i et stort lækkert magasin?”. Og samtidig tænkte jeg også “Jamen du stod jo for dælen da også op kl.5.30 fire dage om ugen, for at træne dine 15-20 min i 6½ uge, så klap dig selv på skulderen”.

Nu er jeg her, og jeg har talt med journalisten i telefonen, fotografen har fået sat dato og tidspunkt for photoshoot, og stylisten har ringet og fortalt lidt om hvad vi skal være iført på dagen. Jeps jeg er klar! Jeg glæder mig og jeg føler mig godt udfordret, men på den topfede måde. Jeg ved udemærket godt at jeg ikke er 100 % standhaftig i min træning og ej heller kost, men jeg giver ikke op, og jeg smutter op på den (kilometer)høje hest igen og igen, indtil jeg finder mig vej…….og her er Anna et rigtig godt bud på at jeg måske har fundet noget.

Ihvertfald smider jeg mig på gulvet om mindre end 5 minutter, og går i gang med 1.dag i uge 1 i følge bogen 🙂

Jeg ønsker dig en skøn uge….make it grand!

Kram Anja

 


3 kommentarer

 • Marianne

  Kære Anja , hvor lyder det rigtig spændende 😉 jeg ønsker dig held og lykke med det , Kh marianne

 • Mette

  Hatten af Anja….du er så modig, og godt du meldte dig. Alle prøver igen og igen….du tør stå ved det. Så super sejt. Mega stolt af dig.

 • Anja

  Tak Marianne og Mette. Det føles som en evig kamp, men jeg er på vej i den rigtige retning og det er baby-skridt men de er der :).
  Jeg har rygrad som en regnorm men alligevel formår jeg at nå to skridt frem og et enkelt tilbage, og det er jo fremgang, trods alt.

  <3 Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.