Projekt Sund - det nye liv

Jeg indstiller krigen mod min krop

Jeg stopper nu!

Min krop skal have fred og ro nu, efter mange år med slankekure, tanker om mad, kropshad og ked-af-det-hed. Jeg troede vist at jeg havde sluttet fred med den, men jeg ved jo godt, at det ikke er helt sandt. Jeg kan stadig være utroligt ked af, at der er så meget tøj jeg ikke kan passe, og så sender jeg min krop masser af hadefulde og meget kedelige tanker.

Jeg er sgu blevet for gammel til at blive ved…jeg må da kunne nå ind til et punkt i mig, hvor jeg elsker min krop, og hvorfra den så vil gro fordi jeg netop giver den kærlige tanker?
Jeg orker ikke forbud længere…så vidt jeg har læst og hørt mig frem til, så går din hjerne i direkte modspil, hvis du nægter dig selv noget…så VIL din krop/hjerne have det, og så er det sgu en ulige kamp.

Jeg ønsker VIRKELIG at finde en balance i mit forhold til mig selv, min  krop, min mad. Jeg ønsker VITTERLIG at slutte fred!

Jeg starter hos Christina Bendix og hendes onlineforløb Vejen til et kærligt og varigt vægttab lige efter påske, og jeg har allerede haft den første lille samtale med hende omkring min opstart.
I næste uge, skal jeg ud på min første Walk and Talk tur med hende, hvor vi skal snakke lidt om forskellige ting inden forløbet for alvor går i gang.

Nu er det nu

Jeg ved jeg har været i gang så mange gange før, og det sidder i mig, at jeg helt sikkert fejler her også, MEN når det er sagt, så er der også en anden bevidsthed denne gang. En ny tro på, at nu ER det slut med slankekure osv. for det er IKKE det det handler om…det er noget helt andet.
Der er så meget der er samlet op igennem livet, og i den sidste tid har jeg gået til en Body Code behandler som har fået løst op for nogle blokeringer i min krop. Kroppen husker, og nu er der givet slip på nogle af mine ting fra fortiden. Som om at kroppen langsomt giver slip, og det er netop her at Christina kommer ind i billedet også…jeg skal finde ind i en god, sund og nærende balance. Jeg skal lære at det er okay at spise, uden at få dårlig samvittighed, og en masse andet.

Jeg glæder mig, og vil løbende skrive om min rejse herinde…den er ny og anderledes for mig, og jeg kæmper lige lidt en kamp imod mine tidligere nederlag, men dem skal jeg også nok få sluppet 🙂


En kommentar

  • Christina Bendix

    Skønneste dig hvor jeg glæder mig til at følge din proces <3
    En kombination af onlineforløbet og vores individuelle snakke og gåture bliver virkelig en fantastisk kombination.
    KRAM fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.