Projekt Sund - det nye liv

Fedtprocentsmåling

Opdatering på fedtprocentsmåling, ja den sved!

Igår skulle jeg til fedtprocentsmåling efter 7 uger på fatburner, og ja jeg havde ikke de store forventninger eller troen på at der var sket det store, og det er helt ærligt fordi jeg ikke har spist særligt sundt eller nærende i de sidste mange måneder.

SÅ, det kom ikke som den store overraskelse at jeg var gået 1% op i fedt procenten og ej heller at jeg havde taget 2 kilo på. Det ene halve kilo er dog muskler. Kilo er hvad kilo nu er – jeg har stadig de samme cm tabte mål, så det støtter jeg mig til. Kiloene kan gå op og ned, og er ikke til at regne særligt meget med. Jeg synes stadig den sved lidt og det har da også givet lyst til at komme i gang med den sundere kost. Jeg ved jo godt hvad jeg skal gøre, jeg gør det bare ikke! Ret simpelt ik?

Fitness World fortsætter

Monique og jeg er enige om at vi fortsætter vores træning i FW, og at vi strammer lidt op med træningen. Vi skal prøve nogle andre former af og svede lidt mere. BikeFit er en af de hold vi skal have prøvet af, og jeg er sikker på at det nok skal give sved på panden, og når det sker, så ryger der vel også lidt fedt af sidebenene.

Jeg vil ikke sige jeg er skuffet over mig selv, men jeg kan da godt være lidt ærgerlig over at jeg ikke havde overskud til at få maden med ind over de 8 ugers fatburner. Jeg vil virkelig rose mig selv for at have været standhaftig og vedholdende, for det er nok første gang jeg har gået så jævnt i et træningscenter, jeg mangler ligesom bare at få fokus på min kost igen.

Og jeg bliver ved

Og det gør jeg fordi jeg er kommet til at holde mere og mere af min krop. Ja den har buler og ja den er ikke en size zero (not ever gonna happen!), men jeg elsker den for den, den er, og for hvad den har givet mig – blandt andet to dejlige børn. Når jeg tænker på alle de år jeg har haft dårlige tanker om mig selv og min krop, så kan jeg bliver helt ked af det. Jeg forsøger så tit som muligt at tænke pænt om mig selv og “tale” pænt til mig selv, ligesom jeg ville gøre overfor en veninde. Jeg vil ikke længere tale dårligt om mig selv, for det fortjener jeg ikke.

Jeg tror lige vi snupper denne en gang til:

Pivlækker

 

Jeg bliver meget inspireret af andre kvinder som rent faktisk gør op med de der “ekstra” kilo eller som virkelig accepterer deres kroppe med alt hvad de rummer. Læs bare her hvad Dorte siger om de berømte 5 kilo: Divablog Jeg er nok selv der også, at det ikke er kiloene, men ideen om en sund krop, der tænder mig. Jeg overvejer faktisk at gå lidt i kødet på blodtypekost, for det lyder interessant.

Ditte Vallø fra Marilyns Closet, er om nogen også en kvinde som oser af lækkerhed med sine smukke kurver. Jeg var så heldig at møde hende for nogle måneder siden til Blog Award, hvor hun var vinder, og hun er en skøn kvinde med tonsvis af karma.

IMG_4153

 

Anyway med disse ord, vil jeg ønske dig en smashing weekend – jeg selv skal til den skønneste tøsehygge i aften, med masser af dejlig mad og masser af bobler (og det bliver uden at tænke på kalorieindhold denne aften).

Lørdagskram fra

Anja


3 kommentarer

 • Sisse

  Søde – Jeg ved at det var en kedelig oplevelse – men ved at du stærkt vender tilbage og når målet – Husk du har al den opbakning som du måtte ønske dig – og at vi er mange der elsker dig for den du er <3

 • Anja

  Ja jeg er stadig godt på vej og mit mål er egentlig ikke så langt væk 🙂
  Tak for opbakning fra jer – det betyder utroligt meget for mig.

  Love
  A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.