Livet

“Vi kan alle skinne, uanset hvad vi er lavet af”

Kender du det udtryk? “Vi kan alle skinne, uanset hvad vi er lavet af”?

Det er fra animationsfilmen “Robotter” og jeg elsker det! For er det ikke sådan at det er?
Jeg glemmer det selv, alt for ofte, men jeg tror det er så vigtigt at huske på det – at vi alle har noget at byde ind med, at alle har noget der betyder noget for nogen og at vi alle kan bidrage med noget.

Udsigt Hotel Marienlyst

I denne weekend var jeg inviteret til Hotel Marienlyst i Helsingør. Jeg var inviteret af Sofie fra Shine like a STAR. Hun afholdt et skønt retreat for en håndfuld kvinder som alle skulle op og nyde det, og finde frem til deres Shine.
Jeg var med, fordi jeg skulle give et kort oplæg omkring hvordan vi kan booste vores selvværd, ved at gøre ganske små ting i hverdagen.

Mit oplæg om selvværd

Oplæg om selvværd

Oplæg om selvværd

 

Jeg havde en fantastisk oplevelse ved at stå her, midt på “scenen” og give mit budskab ud til deltagerne. Jeg var ikke nervøs, men spændt på hvordan det ville være foran nogle som jeg ikke kendte i forvejen. Ville de tage godt imod mig? Ville de kunne bruge det jeg havde at sige? Ville jeg snakke for meget og glemme tiden? Mange spørgsmål sneg sig ind, men jeg valgte bare at go-with-flow og så se hvad der skete. Fortælle min historie. Lade mit “Shine” skinne igennem.

Sofie´s retreat handler netop om at finde sit Shine, og det gav god mening for mig, at være med her, så tak for det Sofie <3

Bobler i glassene

Dagen igennem blev vi serviceret med perlende bobler i glassene, masser af frugt og nødder, og udsigten fra det smukke hotel, var breath-taking. Vandet gør noget helt særligt, både at kigge på men også at lytte til. Det har en beroligende effekt på mig, og får mig tilpas langt ned i gear. Jeg når at tænke, idet jeg står ude på en balkon og filmer lidt, at det vil jeg gøre noget mere. Tage ud til vandet og lytte. Mærke roen.

Sol over Marienlyst

Mit eget forløb, Circles of Hearts, drejer sig om hvordan vi kvinder, kan booste vores selvværd i sådan en grad, at det kan mærkes. Gøre det i det tempo som passer til den enkelte, men også med en forventning om, at det ikke skal ryge i glemmebogen. Det er de små ændringer i hverdagen der kan have så stor betydning i den anden ende, og som jeg lærte af min kostvejleder Nicole Punzi, så er det netop de små skridt der skaber store forandringer – just so you know it!

I sidste uge var jeg til et foredrag hos Fabiola Christensen, og det var utroligt inspirerende at få fortalt, at det, i bund og grund, handler om at turde stå frem – fortælle sin historie – ikke tænke så meget over hvad andre tænker osv.
Og nu tænker du jo nok, “Jamen Anja, har du fået det at vide rigtig mange gange før, og det er da ikke nyt for dig”?

Fabiola Christensen

Alt er muligt, Anja

 

Og jo, det har du ret i. Jeg har hørt det fra så mange inspirerende, dygtige, fabelagtige mennesker. Jeg suger det ind i mit lille hjerte hver gang, og der bliver også lidt derinde, hver gang. Og her kommer så det næste…det handler ikke bare om at jeg skal få det fortalt, igen og igen….det handler om at jeg skal GØRE DET SELV! Og derfor var det vigtigt for mig at stå her, på dette retreat, og fortælle min historie (eller bare en lille brøkdel, for man kan ikke nå hele min historie på 30 min., hahaha)
Everything Is Possible…..jep det er det, hvis du virkelig vil det. Tak til dig, Fabiola, for at skubbe lidt mere til mig, og jeg havde dig med i tankerne da jeg stod og havde mine “30 minuttes of fame”.

Klar til middag

Et skønt retreat er slut, og hvis jeg kender Sofie ret, så kommer der et til i 2016, eller måske flere. Hun gør det godt og forkælelsen er til at mærke <3 Se bare vores goodiebag, fyldt med alverden lækkerier.

Goodiebag fra Sofie

 

Ønsker dig en skøn efterårsferie, hvis du har det, og ellers bare en super skøn uge. Husk at lade dit lys skinne.

Kram fra

A


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.