Livet

Venus Weekend for mor og datter

Venus weekend i sigte

Inden længe skal Rosa og jeg afsted på Venus Weekend sammen på Møns Retreat, og vi glæder os helt vildt. Det er Pia Beck Rydahl fra Hverdagens Helte, som sammen med sin egen datter Lucca, har arrangeret dette for mødre og døtre. Nu er det anden gang at det bliver arrangeret, og jeg nåede desværre ikke med første gang, for Rosa var ikke helt klar til det, men det er hun nu.

Venus weekend hus

Weekenden bliver fyldt med mindfulness, yoga, meditationer og super skøn økologisk vegetarisk mad. Det er meget nyt for Rosa og også lidt for mig, at bruge (næsten) hele tre dage med mere stilhed, søgen ind i kroppen og kreativt samvær med andre skønne kvinder og deres ligeså skønne døtre. Vi er spændte men på den der hyggelige måde, og jeg tror bestemt at Rosa synes det er lidt sjovt at jeg også er så spændt – at det ikke kun er hende.

IMG_7326

Jeg glæder mig enormt til at være sammen med Rosa på en anden måde end i hverdagen – nyde tiden og nyde at komme helt ned i gear. Der skal pakkes behageligt tøj som ikke strammer og der skal pakkes godt humør med ned i tasken.

Jeg vil glæde mig til at skrive mere om det. når vi har været afsted, og jeg lover at der kommer masser af billeder derfra.

Venus weekend Lucca

Pas på dig indtil næste gang <3

Anja

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.