Livet

Turen går til Disneyland Paris

Turen går til Disneyland Paris

Endelig kom vi afsted!

Vi havde gemt på vores hemmelighed i mange måneder, og til Rosas fødselsdag kunne vi endelig give hende (og os selv) gaven, som var en rejse til Disneyland Paris. Gaven var også til vores ældste datter, Monique, og som sagt også en gave til os selv – en rigtig familietur, til det skønne Frankrig og ikke mindst Disneyland Paris.

Disneykagen

Disney og Eiffeltårnet

 

Det skal siges at vi ikke har prøvet at tage på bil-ferie før, så spændingen var godt nok til at føle på, da dagen kom hvor vi skulle afsted. En smule sommerfugle var der nok i maven.
Vi tog afsted midt om natten, for at kunne være på hotellet sen eftermiddag. Begge piger blev smidt ind på bagsædet og vi troede nok at de ville sove begge to, men det var ikke helt tilfældet. Måske var det spændingen, der gjorde at det ikke lige var så let at falde i søvn igen?

Vi kom godt derned, med lidt udfordringer med GPS´en (husk at få sådan en opdateret, også selvom den er lånt). Vi fandt dog frem til hotellet Santa Fe (uden GPS, det sidste stykke vej), og så var lykken gjort.

Selfie foran hotellet Santa Fe

Vi skyndte os af få kufferterne ned på værelset, som var i bedste Cars-stil og så var det ind til parken. Vejret var super skønt. Vi var trætte, efter den meget lange tur, men der var ingen vej udenom – vi skulle ind og se lidt af det hele og ikke mindst fyrværkeriet.

Rosa foran Slottet

Bønnestagen

Fyrværkeri ved slottet

Fyrværkeriet er intet mindre en fantastisk! Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og vi var alle helt blown away. Jeg skal nok prøve at smide en video op senere, men den skal lige forkortes lidt, da jeg optog alle 20 minutter! Det var så magisk og overvældende, og vi var rigtig glade for at afslutte vores køretur, på en sådan måde. Dog havde vi glemt at tage trøjer/jakker med, så det var en kold fornøjelse.

Springtime Band

Springparade

Piraterne er her

Olaf på slap line

Deres parader er så fine og smukke, intet er overladt til tilfældigheder. Alle detaljer er med og selv musikken, som kørte konstant, var med til at skabe en stemning. På et tidspunkt kunne det godt være lidt trættende at høre på musikken, men så fandt vi bare nogle steder, hvor det var mindre dominerende. Ingen tvivl om, at det var med til at gøre oplevelsen fuldendt.

 

Karetten

Haunted House

Tit tit fra Tipien

Eksplotioner ved Tram car

Vi var selvfølgelig også inde og se Eiffeltårnet og Triumfbuen. En dejlig tur med toget (så fik vi også prøvet det). På turen, i toget, var vi vidne til en voldsom brand i et højt lejlighedskompleks, og også en voldsom eksplotion, som gjorde alle passagerer vildt forskrækkede. Vi håbede bare at ingen kom til skade. Det gjorde stort indtryk på Rosa, og vi snakkede en del om det efterfølgende.

Det var en smuk oplevelse at se Eiffeltårnet, men jeg kunne godt være foruden alle de sælgere, som stoppede en for hvert 5. skridt man tog. Jeg bryder mig bestemt ikke om at være så afvisende, men de var godt nok påtrængende og meget ihærdige.

Eiffeltårnet

Obligatoriske selfie foran Eiffeltårnet

 

Mine to skønne piger

Vi havde en skøn, fantastisk og magisk tur! At være afsted på denne måde, alle sammen, var virkelig en fornøjelse. Ingen tvivl om at det ikke er sidste gang vi rejser afsted sammen – nu skal der bare lige spares sammen igen.
Vi fik købt en masse skønne ting dernede. Rosa fik en Minnie bamse og en hel masse andet godt. Jeg selv fik købt mig et fint krus til min elskede kaffe (det var ikke det nemmeste med at få god kaffe, andet end på Starbucks).

Min nye elskede kop A

Fedtmule er en drillepind

Mickey Mousse og Rosa

Jeg tror aldrig, jeg har spist så mange croissanter og hvidt brød, som jeg gjorde i de dage vi var afsted. Jeg savnede den danske mad, og det var lidt ærgeligt at maden var så ringe, på hotellet. Den sidste aften gik vi på restaurant Rainforest og spiste veltilberedt mad, og det var en herlig måde at slutte en skøn ferie af på.

Rainforest rest

Rainforest

Rainforest rest 2

 

Jeg kan kun give Disneyland Paris min anbefaling, og mine ord og billeder, kan slet ikke leve op til det, som rent faktisk venter dig, hvis du tager afsted. Det er en halv-pebret affære, ja, men det er alle pengene værd.

It´s all about magic!

Kram herfra

A


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.