Livet

Total wake-up call!

Ja jeg må indrømme at jeg blev temmelig rystet i morges da jeg fik lavet en fedtprocents-måling. Jeg havde nok forberedt mig på et temmelig negativt tal, men jeg blev sgu så overrumplet og paf over de tal jeg fik stukket i hovedet.

Okay nu kommer det…jeg håber du kan tage det, for jeg havde det sgu svært med det. Jeg følte mig klam og temmelig ulækker indeni, da det gik op for mig at min fedt-procent er på…….

40,6 %

og det vejer, alt mit klamme og tunge fedt…

33,8 kg

Jeg var paf og blev efterfølgende rigtig ked af det, for jeg blev så rystet over hvordan jeg har behandlet min krop. Oveni det blev min alder anslået til…..ej det er simpelthen for vildt…

55 år!

Jeg er så lige blevet 40, men hey jeg smider da lige 15 år mere på. Wow for en øjenåbner!  Som bevis får du lige min udskrift som fremover kommer til at hænge et sted, hvor jeg dagligt vil støde ind i den.

Fedtmåling

 

Ikke desto mindre, så glædede jeg mig endnu mere til at snakke med min kostvejleder Nicole idag. Nu blev jeg endnu mere motiveret til at komme i gang med min kostændring, inden kosten tager livet af mig. Vi fik snakket min plan lidt mere igennem og nu skal jeg lave liste over alle de ting jeg skal ud og handle ind, til min skabe som jeg er begyndt at tømme. Ud med Knorr pakker, hvid pasta, margarine og alverdens andre ting. Ind med helt nye og meget uvante ting. Såsom kokosolie, quinoa, glutenfri pasta (til de dage hvor savnet er meget stort efter pasta), ingefær, og masser af andre lækre ting. Det kommer der mere om når toget for alvor kører…..

Jeg glæder mig til at få en pænere hud, se yngre ud, føle mig lettere og mere ren indeni, og til at få min alder tilbage…fandme om jeg vil være 55 år endnu…det skal jeg nok blive….om 15 år, tak!

Nå men alt det her “fedt” fik mig ud at løbe en god tur på 5,35 km, og den var tiltrængt da jeg har sløset lidt med det den sidste uge. Jeg tænkte på alle de pakker Lurpak jeg slæber rundt på…..hvis ikke jeg tager meget fejl (eller min lommeregner regner helt galt), så er det 132 pakker Lurpak jeg tonser rundt med….fy føj da, ik? For at ramme den første ydre kant af hvad der er acceptabelt eller ønskeligt, skal jeg smide 32 pakker Lurpak, og det er da også en slat.

Så selvom dagen startede med et chok, så er dagen sluttet med masser af gå-på-mod takket være indsigt og god sparring fra min nye “partner in crime” Nicole Punzi. Skulle du blive mere nysgerrig på hende og hvad hun kan, så kan du læse lidt om hende her på hendes facebook-side: https://www.facebook.com/nicolepunzidk?fref=ts

 

Never give up!

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.