Livet

Tilbage efter ferien!

Tilbage efter ferien!

Sommerferien er ved at være slut for mange, inklusive mig, og hverdagen begynder at vende tilbage.

  • Vækkeuret skal stilles, og det er slut med at sove til man bare vågner af sig selv (hvilket har været helt vildt skønt at kunne).
  • Madpakker skal måske smøres til ungerne.
  • De små rutiner i hverdagen skal sættes i gang igen. Sådan er det i hvertfald for mig og min lille familie.

Jeg har nydt min ferie. Jeg har sovet længe og rendt rundt i nattøj den halve dag, og bare nydt det. Solen viste sig ikke helt fra den bedste side, denne sommer, og ferien i campingvognen i Hornbæk, blev ikke så meget udendørs som det plejer.
Der blev læst en del bøger, og puttet med tæpper, og vi kom vist alle sammen helt ned i gear.

Gone camping

Camping uden sol og sommer

Arh, det er måske at overdrive lidt, men når sommeren byder ind med blæsevejr, lidt regn og overskyet, så ender vi altså mest med at være i vores campingvogn, i stedet for udenfor. Så er den altså pludselig lidt lille (selvom det er en ret stor vogn vi har), og pladsen kan føles lidt trang. Min mand er rigtig god til at cykle lange ture og til at være udenfor, men jeg bliver lidt en huleboer og fordyber mig i bøger, facebook eller småspil, og vil i hvertfald ikke udenfor i blæsevejr.

Det Norske Job hyggelæsning

Campinghygge

Jeg elsker min campingvogn, for her “skal” vi ikke så meget. Der er den plads der er, og det hele bliver lidt primitivt og enkelt. Vi vasker op i hånden, i en balje udenfor. Vi genbruger tingene på en anden måde end derhjemme. Vi køber ikke så meget ind, da køleskabet er meget lille og vi er bedre til at få brugt de ting vi har.
Men som jeg skrev højere oppe, så kan pladsen blive lidt trang, og på et tidspunkt fik jeg brug for lidt luftforandring og mere plads. Vi valgte (mest pga det halvkedelige vejr) at køre hjem allesammen, og lige få et par dage derhjemme.

Ny energi til resten af ferien

Et par dage hjemme, gjorde at der lige kom ny energi til at få de sidste dage med i Hornbæk. Hele uge 31 var der gang i Hornbæk by, med masser af aktiviteter og events, og som en krølle på halen var der lounge-bar på havnen om lørdagen. Levende musik, kølige øl eller drinks og masser af børn der legede på strand-legepladsen imens vi bare nød det i aftensolen. Endnu bedre var det da, at være der med “naboerne” og jeg tror aldrig, at jeg har drukket Asti af et plastik-krus før (men én gang skulle jo være den første).

Vel hjemme efter de 2 uger i skønne Hornbæk, blev der sat gang i oprydning af kælder!
Vi har længe haft et ønske om at få ryddet ud i de ting der ikke gavner os længere – ting vi ikke bruger eller som bare skal smides ud. Det føles godt at få “renset” ud og også det giver en ny energi, og lyst til mere oprydning.
Jeg ved ikke med dig, men hos mig kan det tynge rigtig meget i mit sind, når der roder. Og det gælder også selvom det ikke er noget der er gemt i kælderen eller på loftet.
Nu har vi sat os for, at der skal gøres noget, og det føles godt. Som med alt andet, kan der dukke ting op, der er sværere at tage stilling til end andre, og så er det bare med at mærke efter.

Vi er godt på vej, og de små skridt vi tager, er ligeså gode som de store….husk det, for det gælder egentlig på mange ting her i livet <3

Og hey, har du tips eller andre gode tricks til det med at komme i gang efter ferie, eller oprydning, så smid gerne en kommentar.

Indtil vi ses igen, så pas på dig selv.

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.