Livet

Tanker på en efterårsdag

Efterårsferie

Det er efterårsferie for rigtig mange nu, og jeg ville ønske jeg selv skulle holde ferie hele næste uge men det skal jeg ikke. Jeg skal afspadsere et par dage men ellers kører jeg til og fra job, fra campingvognen i Hornbæk. Jeg nyder altid at være her – alting er mindre, føles lidt nemmere og luften er anderledes. Her er en anden ro og tiden står lidt stille.

Campingvogn

De sidste 14 dage har der været lidt knald på – først var jeg Hotel-mutter i en hel uge, med ansvaret for at hotellet kørte sin vante gang. Det var ikke fordi det var svært men jeg følte et kæmpe ansvar og jeg til tider godt udfordret. Jeg klarede dog opgaven og havde da også en god ude med masser af læring. Især det her med at være sin egen herre – alt det der følger med, fik jeg lov at smage lidt på. Jeg har en stor “ejer”-følelse af hotellet, uden at eje det selv. Det betyder rigtig meget for mig, hele hotellet, mine arbejdsgivere og medarbejderne, og selvfølgelig alle vores gæster. Jeg stornyder de morgener hvor solen danser hen over vandet og lyset bare er smukkest.

Havet ved Skotterup

 

Sol over Skotterup

 

Sidste weekend var jeg til Shine like a STAR reception hos Blog-manager Sofie. Monique og jeg tog afsted i god tid, og glædede os til at være med til denne særlige dag. Jeg kender ingen som Sofie som kan sprede glæde og hygge når hun laver events, og der manglede da heller ingenting denne dag. Hotel Guldsmeden har jeg været inde på før, også sammen med Sofie og som altid er det dejlige omgivelser og skøn mad. Sofie havde sørget for god musik i form af DJ Miss Willer. Hende kender jeg i forvejen ret godt, hun er min svigerinde, men jeg bliver nu altid betaget af hendes måde at sætte musik/lyd sammen på.

Sofie og jeg

 

Champagne-duftlys

 

To særlige kvinder

 

DJ Miss Willer og Sofie

 

Det var en dejlig dag med masser af skønne kvinder, og jeg var så heldig at møde to af dem som jeg faktisk kun kendte via Instagram og FB. En sjov følelse at mødes efter så lang tid og så have det som om man kendte hinanden. Simone har jeg engang købt en gammel magasinholder af og så hookede vi ellers op på de sociale medier, og Susan, som er økonomikonsulent, og jeg følger hinanden også. Elisabeth Gierus var der også, og som altid er det skønt at hilse på hende.

Elisabeth og Susan

 

Simone og jeg

 

Sofie havde lavet den lækreste goodiebag og jeg glæder mig meget til at prøve det hele. Lyset dufter himmelsk, for det stod på bordene rundt omkring og spredte sin liflige champagne-duft. Jeg har endnu ikke taget hul på min – jeg nænner det næsten ikke.

Goodiebag Shine like a STAR

Nu vil jeg tage mit varme tøj på og gå mig en tur i det kølige efterårsvejr. Tror det vil have godt af mig. Det er altid så hyggeligt at gå tur ned igennem skoven og ende nede ved Hornbæk By. Kan I alle have den skønneste efterårsdag derude, og god ferie til alle jer der har ferie hele ugen.

Kram

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.