Livet

Stilhed

 

Kender du det, når du sidder i et sted og der næsten ingen lyde er, og det så pludselig rammer dig, HVOR stille det egentlig er?

Sådan har jeg det lige nu, lige her i Hornbæk, i min campingvogn. Det er ganske fedt at opdage og bare være i det. Radioen er slukket og der er ingen mulighed for tv-kiggeri. Det eneste jeg kan høre ind i mellem er når varmepumpen starter her i vognen eller lidt susen fra min pc.

Ellers er her meget, meget stille……og det var lige det jeg ønskede. Et helt døgn for mig selv, uden mand eller barn. Et døgn hvor jeg bare kunne være mig selv, uden at blive afbrudt af spørgsmål eller andre gøremål. Kun mig, en tur på stranden (i bidende kulde), min pc og en bunke fede damemagasiner og min pc. Total mig-tid på den lidt nørdede måde.

Jeg tror på at det er vigtigt at have noget tid alene – noget tid hvor tankerne kan få frit spil, hvor det er dig der bestemmer farten og indholdet af din dag. Jeg har ikke selv gjort det så meget, jo måske i et par timer, men ikke over så mange timer som nu.

Nu vil jeg begrave mig i damebladene og se hvad forårets tendenser står på (hvis foråret ellers har tænkt sig at komme)

Enjoy The Silence 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.