Livet

So What?

Ja det tænker du måske

Men til det kan jeg sige, at du lige skal læse med her, for So What Copenhagen og Maiken Ingvordsen er værd at kigge på, hvis du interesserer dig for de sociale medier og grafiske udtryk…bum!

Jeg deltog på Maikens Summer Camp 2015 hen over sommeren, og jeg har sjældent fået så meget guf med på et online-kursus! Og jeg overdriver ikke.

So What Summer Camp

Maiken tog os igennem:

  • Facebook universet
  • Plugins til WordPress
  • Instagram
  • Linkedin brugt med din virksomhedsprofil
  • Om Blogging
  • Youtube kanal – hvordan laver man sådan en?
  • Effektivisering af en arbejdsdag (good to know)
  • Og så hvordan man laver en App

Hele vejen øser Maiken ud af sin viden, men på et sprog der er til at forstå for alle os der ikke er grafikere eller har prøvet alle disse ting før. Webinarerne er nemme at følge med i, og med Maikens lette tilgang til det hele, kan et par små-fejl reddes med lidt grin 🙂

Jeg har lært mange ting, og det har givet mig blod på tanden til at komme videre med min egen webside og alle de andre platforme som Maiken kommer igennem. Alle videoer med webinarerne kan genses i en lang periode efter forløbet er slut, så der er rig mulighed for at sætte sig og lade sig blive ført rundt, samtidig med at du selv gør tingene.

For mig handler det her også om at jeg kan få mere knald på min virksomhed – jeg har fået øjnene lidt op for, hvor lidt der egentlig skal til for at det kan lade sig gøre. Det handler om at sætte noget tid af til det, men også overveje hvad der er det rigtige for dig og din virksomhed.
Og så tænker jeg, at jeg tager det i små bidder, efterhånden som jeg synes det passer ind for mig.

Anyway, Maiken laver en Winter Camp 2015/2016, og her er der endnu flere skønne tips og tricks til Snapchat, Mailchimp og sågar Webshop. Du kan faktisk købe en samlet pakke med både Summer Campen, og hendes bog Original (som jeg selv er rigtig glad for) OG Winter Campen til en ret god pris på 999,-

Nå, men imens du overvejer om du skal med på online-forløbet, så kan jeg da lige tilføje at jeg da seriøst overvejer at tage på Winter Camp, så jeg lige kan få lidt mere med i værktøjskassen eller skulle jeg sige legetøjskassen, for det er lidt som en leg.

Slut, roger over and out…vi ses på måske hos Maiken <3

Knus Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.