Livet

Skal vi ikke have en give-away?

SÅ ER VINDEREN FUNDET: STORT TILLYKKE TIL……(trommehvirvel…..)

STINA J.

Send mig gerne dit fulde navn og adresse, så sender vi et gavekort til dig på 200 kr.  Så håber jeg at du får købt dig lidt duftlys til de mørke aftener.

 

Stort tak til Vintage-Kompagniet som har sponsoreret til dette gavekort.

 

Ja hvad siger du? I dag er det 1. september og vi er på vej ind i efteråret med alle de smukke farver, køligere dage og aftener med stearinlys tændt. Jeg elsker efteråret – elsker at finde de dejlige trøjer frem, gå ture og se alle de smukke farver der kommer på træer og buske. Især er det et træ tæt ved os, som bare er så smukt hvert eneste efterår. Det skifter farve, men ikke på samme tid så det er en blanding af grøn, gul og rød indtil alle bladene er faldet af. Jeg har taget mange billeder af det igennem alle de år vi har boet her, og her får du et af dem.

IMG_0898

Jeg bliver så betaget af det hvert år – måske har du det på samme måde med et træ der hvor du bor?

Nå, men det handlede jo også om en give-away, og du er garanteret spændt på hvad det er denne gang? Jeg har simpelthen fået lavet en deal med Vintage-Kompagniet om et gavekort til jer…de ville gerne lave dobbelt op på beløbet, så jeg har et gavekort på 200 kr. til deres shop til DIG, hvis du er den heldige vinder……er det ikke fedt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har handlet en del hos dem igennem en del år nu…faktisk fandt jeg dem på nettet helt tilbage i 2009, hvor jeg også sendte en uopfordret ansøgning til Tina (jeg har den endnu i min mailboks), og det er bare en shop som jeg har “hængt” ved lige siden. Jeg elsker deres stil og alle deres super skønne varer. De har været med til at forme mit hjem og givet mig rigtig meget inspiration igennem årene. De er altid søde til at svare på mails, og det er så hyggeligt når Ole kommer forbi med varer om søndagen. De har nemlig lagt en mulighed op for levering, som hedder at Ole kommer forbi med varerne hvis du bor i Storkøbenhavn – så sparer man lidt på portoen og man får hilst på ham.

De laver nogle events online, som hedder Shop og Sjov, og her kan du sidde i ro og mag derhjemme og være med til online shopping med konkurrencer, lodtrækninger og masser af alt for gode tilbud. Jeg elsker at være med, og sætter det simpelthen ind i kalenderen for at være sikker på at kunne den dag. Det er ikke altid at jeg køber noget, men det er bare super hyggeligt at sidde der med en kop the og joggingtøj, og bare være med i alt der sker i løbet af aftenen.

Næste gang er 22. oktober, se mere her på deres side – de skal nok gøre opmærksom på det her. Du kunne også følge med på deres facebook-side – her poster de jævnligt gode tilbud og inspirerende ideer. Og så er det jo perfekt at vinde et gavekort som du kan bruge på at shoppe løs, hvis du da kan vente helt til sidst i oktober (det ville jeg nok ikke kunne).

Hvad skal du så gøre for at være med i denne give-away om et gavekort på 200 kroner, som bliver trukket søndag d.8. september kl. 17?

Jeg trækker lod blandt alle som skriver en kommentar her på bloggen eller inde på min facebook-side Hverdagsdrømme.dk. Hvad ville du bruge gavekortet til?

Jeg ville blive ekstra glad, hvis du ville følge mig via Bloglovin og/eller like min side på facebook.

På facebook vil du løbende kunne følge med når der kommer flere give-aways og selvfølgelig masser af inspiration til ny kost og når jeg tester produkter for Shine like a STAR. Del gerne så vi kan få endnu flere med i denne skønne konkurrence.

Vintage-kompagniet holdt loppemarked sammen med resten af deres vej igår, og her er hvad jeg kom hjem med.

IMG_3300

Skønne magasiner fra Jeanne dÁrc Living, et par sylteglas, lidt skøn body soap fra Le Savonnier, rengøringsmiddel fra samme, en smuk halskæde med en lille kuffert som kan åbnes (så nuttet), lidt julepynt til træet (når den tid kommer) og 24 fine poser til julekalender og så lige en lille glasklokke til kager eller lignende.

Nu må du have den bedste søndag, og så holder jeg øje med kommentarer hen over den næste uge 🙂

Anja

 


8 kommentarer

 • Monique

  Jeg ville da elske at kunne træde i mine mors (aka dine) fodspor og shoppe og forkæle mig selv lidt 🙂

 • Katrine

  Uhh det er jo helt svært at vælge hvad jeg skulle bruge mit gavekort til, for der er rigtig mange fine og lækre ting. Men nu når vi går ind mørkere og koldere tider, vil det klart være noget skøn kusmi te som jeg elsker, eller noget lækker summerbird chokolade til den søde tand ❤ – ønsker et fantastisk efterår

 • Sisse Larsen

  Uha….et er jo svært… først falder man over kusmi the – som jo elskes højt – så ser man et par lysestager, nogle lækre thekrus…jeg kunne blive ved – men så kom det….det som jeg bare må eje – Puden hvor der er påtrykt Love is in my house <3

 • stina

  uha der er virkelig mange skønne ting. super svært at vælge. men jeg elsker ting som dufter, kan ikke få nok af dem. ville helt sikkert købe duftelys med vanilie, som jeg kan nyden duften af mens jeg sidder med min skønne ansigtsmaske og drikker en skøn kusmi the mens jeg ville nyde den hyggelig tid vi går i møde 🙂

 • Monique

  hmm svært at vælge, men ville sikkert bruge det på en af delikatesserne : Kusmi te, Whittard te eller chokolade eller lidt summerbird? who knows.. 🙂 Det er i hvert fald sjældent at man som studerende har råd til at forkæle sig selv med disse ting 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.