Livet

At skabe det liv man drømmer om

I de senere dage er det gået op for mig, hvor mange mennesker der er i min omgangskreds, som virkelig tror på mig og mine evner som coach. Familie og venner som støtter op, om at være selvstændig, og som til tider ikke kan forstå, hvorfor jeg dog har været så længe om det. Og der er ingen tvivl om, at det har været følelsen af frygt…frygt for om det nu ville gå, frygt for om jeg nu var god nok, frygt for…ja du kan jo selv fylde ind hvad du frygter.

Inner wisdom

 

Jeg har en følelse af at jeg selv skal være perfekt for at kunne være noget for andre, her tænker jeg på min rolle som coach. Og hvis der er noget jeg ikke er, så er det at være perfekt! Jeg har, som alle andre, nogle ting jeg ville ønske var anderledes, men sandheden er jo bare, at jeg konstant er i udvikling, altid lærer nyt om mig selv og andre. Jeg har også en ide om, at jeg skal lære mere eller uddanne mig mere, for at kunne coache, men med alt det jeg har lært, både på skolebænken og i det virkelige liv, ja så har jeg rigeligt at byde ind med. Det har bare været en undskyldning for IKKE at tage aktion (men er det virkelig bedre at undvige det som hjertet søger efter, “bare” fordi jeg er lidt bange..hmmm).

Jeg ved godt at frygten for at det ikke lykkedes, eller bliver som jeg drømmer om, er tilstede, men jeg vil hellere have prøvet og fejlet, end slet ikke at have prøvet og så ærgre mig om 20 år. 1:

Sidder du også med en frygt? Er der noget du gerne vil booste og få kastet lys på?

Så skal du være så velkommen til at kontakte mig – jeg vil så gerne løfte dig.

1:1 samtale beskrivelse.

Kærlighed og kram til dig.

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.