Livet

SHINE-Retreat på Hotel Marienlyst – skøn forkælelse

En weekend med forkælelse og oplevelser

Jeg var så heldig at vinde et ophold på Hotel Marienlyst, hvor Sofie fra Shine like a STAR afholdt sit retreat.

 

Det var en ren fornøjelse at være med igen. Denne gang var vi 12 kvinder, som alle kom for at blive inspireret af Sofie selv samt de tre oplægsholdere som også var der.

Sofie fortalte om sin rejse og om nogle af alle de ting hun oplever som selvstændig. Hun er åben omkring de udfordringer hun møder, og det er der mange der følger med i. Der er ingen tvivl om, at livet som selvstændig kan være hårdt, men det er er også fyldt med oplevelser, og Sofie gør en dyd ud af, at forkæle dem som booker billetter til dette. Hvis ikke du har været med på SHINE-Retreat endnu, så er der mulighed igen d.24-25 september..du kan booke her hvis du vil være sikker på en plads.

Vi fik fornøjelsen af Annika Hayn, som er fortaler for sundhed i mere end én forstand. Hun er uddannet coach og har Fra Kageform Til Topform. Annika har jeg fulgt længe via de sociale medier, og jeg har længe ønsket at møde denne kvinde, som inspirerer så mange kvinder. En kvinde, som så mange andre, oplever op og nedture i forhold til vægt, og en kvinde som er ærlig og oprigtig.
Jeg blev utroligt rørt over Annika´s historie, som langt fra har været en dans på roser. Det gik op for mig, at det virkelig er vigtigt, at vi føler sundhed, på flere planer, end kun i forhold til mad. Vi skal nyde det vi spiser – nyde at vi er de kvinder vi er, ligegyldigt om der er nogle kilo for meget. Sundhed er også at elske os selv.

Camille Manou, som er numorolog, kom også forbi. Her var jeg som altid nysgerrig på, hvad det helt præcist er, det her med ændring af navn kan gøre osv. Jeg var udtaget som “prøveklud” og mit navn blev gennemgået. Jeg kan ikke huske alt der blev sagt, men der var en del ting som passede i forhold til mit liv. At jeg ofte har været en Pleaser, og sat mig selv bagerst i rækken. At jeg har mange ideer og er kreativ, men ikke kan komme ud over rampen med det.
Et skift af mit navn kunne ændre meget, men om jeg kommer dertil, er en anden sag. Jeg tror på, at det virker for rigtig mange, men om jeg selv tør kaste mig ud i det, er noget helt andet. Spændende var det 100% og jeg er ikke færdig med at snuse til det.

Vi fik en god omgang kontor-yoga med Karina Hesselbech, og det var en fornøjelse. Små øvelser, som alle kan klares på en kontorstol…vildt godt.

Maden var fænomenal, udsigten fantastisk, kvinderne vildt inspirerende og snakken gik om alt mellem himmel og jord. Nu vil jeg lade billederne tale for sig selv.

Kronborg 13 Marienlyst

Bobler i glasset

Bobler bliver skænket

Annika Hayn Lifecoach

Taknemmelighedsglas

Camille Manou Numorolog

Værelset 1

Værelset 2

Værelset 4

Værelset 5

Annika og jeg

Gå-tur ved vandet

Goodiebag Shine

Tak for denne gang, smukke Marienlyst. Og tak til dig, Sofie <3 Som altid en fornøjelse at være med.

Kærligst

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.