Livet

Selvforkælelse er vigtig

I morgen er det tid til forkælelse

Jeg har skrantet de sidste par dage med forkølelse, rindende næse og lidt hoste – men hvem har ikke det? Det er der jo ikke noget nyt i, men det som hjalp mig igår, vil jeg gerne dele her.

Vi tog tidligt hjem fra Hornbæk, hvor vi havde tilbragt weekenden, og jeg røg lige på hovedet i seng og her lå jeg helt til næste morgen. Jeg blev hygget om af min mand og lille datter (som mente at hun bestemt var en tjener, da hun noterede det hele ned på blok). Jeg fik “lov” at være syg, fik serveret the og kaffe, fik bragt mad og vand, jeg fik fjernbetjeningen helt for mig selv og jeg gav bare slip på at jeg var syg. Ofte når jeg er syg, så fortsætter jeg stadig som en mor nu ofte gør (eller jeg gør i hvertfald). Det er svært at slippe, de ting man bare gør, som mor, også selvom man er sløj. Men nu gav jeg bare slip på det…bum! Det var dejligt, at kunne småsove når behovet var der, og bare være sløj. I dag har jeg det faktisk helt ok, selvom næsen stadig løber lidt.

Og så er det jo lige at jeg i den grad glæder mig endnu mere til at komme afsted i morgen, hen til min skønne negle-tekniker Gitte, som har My Nails i gentofte. Jeg elsker at blive nusset om af hende, og elsker de flotte negle hun laver. Hendes fotos siger det hele. Planen er at det skal være franske negle, men nu må vi se hvad vi finder på.

IMG_6394

 

Hvad gør du for at forkæle dig selv?

Der er så mange ting man kan gøre for at forkæle sig selv. Om det er en kop Latte på den lokale Baresso-bar eller at få ordnet negle, er jo egentlig ligegyldig. For mig er det bare vigtigt at huske på sig selv, og huske at det jo giver god energi tilbage til en selv, som jo igen spreder sig videre ud.

Hvad gør du for at forkæle dig selv? Kom gerne med bud – måske er der noget nyt jeg kan få øje på, og som skal prøves af.

De kærligste hilsener til dig

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.