Livet

Samahdi Spa – ren nydelse for krop og sjæl

IMG_4845

 Samahdi Spa – ren nydelse for krop og sjæl

I sidste uge var Shine like a STAR inviteret til reception hos Samadhi Spa, da de er flyttet til Rådhusstræde, lige midt i skønne københavn. Den røde løber var rullet ud og lysene var tændt på trappen. En skøn velkomst at få.

IMG_4853Indenfor blev vi mødt af den dejligste stemning af masser af stearinlys og skønne dufte. Overalt var der smukke ting, figurer og krystaller. Vi blev budt velkommen af en storsmilende Trine Mogentrup. Trine skabte Samahdi Spa sammen med sin bror Søren.

IMG_4862

 

De søde piger serverede champagne i smukke glas, og fine små hapser som smagte helt fantastisk. Monique og jeg gik rundt og nød bare de fredfyldte lokaler. Selvom vi var inde midt i byen, var der utroligt stille og roligt. Alle de travle mennesker der gik oppe på strøget, skulle bare vide hvor roligt der var inde bag de store ruder, fyldt med krystaller.

IMG_4859

 

 

IMG_4855

 

 

IMG_4872

 

IMG_4869

 

IMG_4860

 

IMG_4857

 

I de lækre store lounge sofaer var der rig mulighed for at slappe af, snakke og nyde champagnen. Samadhi tilbyder fantastiske behandlinger og lige nu, i November, har de 6 års fødselsdag og det fejrer de med lækre behandlinger til en særdeles god pris, se bare her.

Skulle du have lyst til at starte en venindetur i byen med lidt fantastisk velvære, smukke omgivelser og ren nydelse, så er det absolut et godt sted at starte, her hos Samahdi Spa – du kan læse lidt mere her.

IMG_5026

 

Goodiebag fra Samahdi Spa og Æon

 

Vi fik afslutningsvis en goodiebag med hjem, hvor der var en skøn body-scrub og et rabatkort til Æon. Fra de andre bloggere har jeg hørt at der var en sort Turmalin i æsken fra Æon, men den manglede i min æske. Jeg er dog så heldig at jeg allerede har en af disse sten i min samling.

Alt i alt var det en dejlig aften, og atmosfæren var helt i top. Det er dejlige mennesker der er omkring en og roen kommer hurtigt over en. Jeg håber at komme forbi til en behandling engang i det nye år.

Med ønsket om en god mandag og uge til dig, slutter jeg af her.

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.