Livet

POWERmiddag og luksus shopping

POWERmiddag kombineret med smukke smykker, økologiske hårprodukter og det nye sort “Luksus Shopping”…what´s not to like!

En skøn aften hvor vi var samlet 20 skønne og stærke kvinder til en hyggelig middag, som var arrangeret af Mai Manniche som har JEWLSCPH og Anne-Sophie om har Zenz frisørkæde.

IMG_4285

Det var virkelig en oplevelse for mig at være i blandt alle disse skønne og stærke kvinder. Inden vi satte os til bordet, havde vi mulighed for at se og prøve nogle af alle Mai´s skønne smykker g produkter fra Zenz Organic Hair. Snakken gik blandt os alle og vi fik hilst på hinanden på kryds og tværs. Der blev også tid til en Martini Asti…mums. I baggrunden på billedet nedenunder, kan du se Mai´s POWER smykke som også kan købes her.

IMG_4281

Jeg fulgtes med Charlotte Lotus Sommer fra Business Booster, og hun er også den som får skubbet godt til mig, de dage hvor jeg mister fokus på hvad det er jeg gerne vil med business, og egentlig også bare generelt. Jeg kan til enhver tid anbefale at du tager fat i Charlotte hvis du har brug for sparring til din business.

Ved bordet skulle vi lave en præsentation af os selv og hvad vi ønskede at få ud af denne aften. Det var en smule angst-provokerende at skulle præsentere sig selv foran en flok super seje POWERkvinder, men jeg tænkte hele tiden, at jeg jo også var der som en POWERkvinde, og det hjalp mig en del. Jeg fik en god snak med Signe Mørkeberg Sjøstrøm som er fotograf. Hun er også blogger og der blev snakket en del om det her med at være i blog-verdenen. Det er stadig nyt og ikke helt så meget fremme at være blogger, og slet ikke som proffesionel blogger, men Signe var virkelig et eksempel på at det sagtens kan lade sig gøre.

IMG_4286

IMG_4288

IMG_4289

Mai og Anne-Sophie bød os velkommen til bordet, og fortalte om Luksus Shopping, som er ved at indfinde sig i DK. De helt store mærker, blandt andet Louis Vuitton, bruger denne form for shopping mulighed. Det handler kort om at det er den enkelte kunde eller virksomhed som åbner op for sit hjem eller arbejdsplads, og på denne måde får mulighed for at shoppe lækre ting og sager, men på en meget mere eksklusiv måde end vi bare kender det fra Home Shopping. Det handler om forkælelse og det bærer præg af luksus og tid til den enkelte kunde.

Det var en rigtig god aften, og forhåbentlig er det ikke sidste gang at jeg er med her. Det var meget inspirerende at møde kvinder med masser af den gode power og udstråling. Jeg elsker at “samle” på kvinder som giver mig inspiration, et boost og åbne arme, og jeg håber at jeg giver bare lidt af det tilbage.

Tak til Mai og Anne-Sophie for en dejlig aften – det gjorde I godt.

Tak til Sofie for at invitere mig med til dette arrangement – håber du selv kommer med næste gang.

IMG_4305

Vi blev desuden forkælet af Maria Antoinette Svane Kock som forhandler mærket Balance Me…dejligt med en ny lip balm til vinteren. Tak Maria for gaven.

Jeg ønsker dig hermed den bedste weekend.

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.