Livet

Planlægge eller blogge?

Ja det er vel det store spørgsmål, om ikke andet for mig, lige nu. Jeg har lige hørt et af bonus-interviewene fra Heart & Soul Business Mastery, og det var denne gang Christine Tremoulet, som fortæller om det at blogge, og her afslører hun, som hun også skriver om på sin egen blog, at det hele gik op i planlægning frem for at blogge.

At rammerne skulle være på en bestemt måde før der kunne skrives blog-indlæg, men hey, det er jo skørt, når det nu er indholdet det drejer sig om. Jeg kunne ikke lade være med at føle mig lidt ramt, for jeg har godt nok siddet mange gange og vendt og drejet mine ord, sat billeder op, og lavet tags, fjernet det igen og ventet lidt, for så til sidst at få det ud i cyberspace…men ikke uden en masse tanker om at det skulle være perfekt eller “hvad synes de nu om det” osv osv.

Anyway, jeg lod mig rive lidt med og tænkte at nu skulle jeg til tasterne, inden påsken står for døren. Og hvad sker der? Jeg begynder at tænke på, hvilke tags der skal være hvor, og hvilket billede ville passe fint (googler lige lidt rundt og falder i staver over alle mulige andre ting), og vupti så er der gået en halv dag…………uden et blog-indlæg.

Nu sidder jeg her så igen, og ville egentlig bare gerne formidle videre til dig, at Christine Tremoulet har en skøn blog, og at jeg er blevet grebet af hendes måde at skrive på. Hun taler direkte fra hjertet og har nogle knaldgode emner på bloggen.

Og som bonus fik vi så også lige at vide, at det var hende der navngav WordPress! The mother of WordPress.

Wish it

Nu vil jeg gå på påskeferie med familien, og jeg ønsker også dig en skøn påske.

Love A


En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.