Livet

Orkideer fra Thailand

Der kom en pakke fra Thailand

Jeg må indrømme, at jeg var noget spændt på at modtage denne pakke, for den ville være fyldt med orkideer fra Thailand. Det har jeg aldrig prøvet før, men nu fik jeg muligheden for at afprøve det.

Orkideer i æsken

De kom forsvarligt pakket i en kasse, forsigtigt pakket ind i plastik og med hver deres lille vandbeholder fyldt med vand som sørgede for at de kunne holde hele vejen hertil. Inde i pakken var der er en udførlig beskrivelse af hvordan jeg ville få mest muligt ud af mine orkideer. En af de ting der var rigtig vigtig, var lige at give blomsterne tid til at vænne sig til temperaturen i mit hus og derefter forsigtigt pakke dem ud, en for en. De ser sarte og skrøbelige ud, men de er meget smukke og ret så sprøde da de kommer helt ud af pakken.

Påskeferien

Jeg skulle på påskeferie dagen efter jeg havde modtaget dem, og jeg valgte at lade dem blive hjemme (overvejede at tage dem med i campingvognen, men undlod alligevel). Jeg gjorde som der stod i instruktionen og sørgede for at de ikke stod i direkte sol imens jeg var væk.

Orkideer i kanden

De stod lige så flotte og ranke da jeg kom hjem, fuld af liv og sprødhed! De kan holde i op til flere uger hvis jeg behandler dem godt, og igen blot gør som der står i hæftet der følger med (det hele står på dansk, så det er lige til at gå til).

Jeg må sige at jeg er lidt imponeret, for selvom jeg havde hørt godt om dem tidligere, så synes jeg det er godt gået at man kan få tilsendt afskårne orkideer fra Thailand. De er meget smukke og absolut en ide til at bruge som gaveide, eller bare til at forkæle sig selv.

Min orkidee

Jeg vil klart anbefale dig at tage et kig på deres hjemmeside HER  eller evt. gå ind på deres facbookside HER. Der findes et stort og smukt udvalg af farver, og de kan bestilles i enten 10 eller 15 stks.

Jeg vil nyde mine orkideer længe endnu <3

Jeg ønsker dig en dejlig onsdag.

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.