Livet

Når tankerne slår knuder!

Ind i mellem går der båndsalat i mine tanker, og ja jeg ved godt det er lang tid siden jeg har skrevet herinde, men sådan er det nu engang bare. Kender du ikke den der følelse af, når tankerne slår knuder? Det gør jeg!

Inden for de sidste par måneder har jeg oplevet forskellige ting, og ikke alle er jeg klar til at italesætte her på bloggen, og det kommer sig af, at jeg stadig selv tumler lidt rundt, inde i hovedet.
Jeg har været til håndanalytiker og til clairvoyant, og begge har fejet benene lidt væk under mig. Der var mange ting der var samstemmende og det har gjort indtryk på mig. Jeg er spirituelt anlagt og tror på at der er mere mellem himmel og jord, og jeg tror på energier. Men derfor blev jeg alligevel lidt overrasket over, at der blev kigget så dybt ind i mig <3

Lotusblomst

Jeg er kommet langt med Hverdagsdrømme.dk og det kunne ses i mine hænder at jeg har udviklet mig meget det sidste års tid. Tager ejerskab og bliver leder i mit eget liv. Har fået sat ord som Ambitiøs på mig, og det har for mig altid været et fy-ord, men det er dukket op mange gange nu.
Jeg kan godt se, at jeg som person og menneske, ikke giver op – jeg bliver ved i en eller anden grad, og selvom jeg ikke altid har set mig som værende modig, kan jeg godt føle mig modig nu. Jeg er som en tumling der bliver ved med at rejse mig, selvom jeg falder lidt hårdt ind i mellem.

Jeg blev fortalt at jeg skal arbejde noget mere med det skrevne – mine ord får plads i fremtiden. Se, det synes jeg jo er spændende, da jeg altid har elsket at læse mange bøger og også elsker at skrive. Var engang tilknyttet noget forfatterskole hvor vi skulle skrive ud fra få ledetråde, og det var spændende at finde på en historie. En overgang overvejede jeg at lave en lille børnebog til Rosa, fordi hun elskede når jeg fortalte historien inde fra mit hoved. Jeg nåede dog aldrig at komme videre med den, men måske en dag – hvem ved?

Wayne Dyer citat

For ikke længe siden, gik Wayne Dyer bort, og hans citater og ord er så smukke og fulde af liv. Han levede et liv, fyldt med visdom, kærlighed, empati og rummelighed. Dette citat ramte mig for nyligt, for det fortæller mig, hvor vigtigt det er, at få levet det liv jeg drømmer om – ikke at dø med musikken indeni. Vi har alle noget at byde på, i en eller anden form, og jeg tror det er sundt at give det en tanke, at den dag vi ligger og er på vej væk herfra…hvad ville vi så fortryde vi IKKE havde gjort?

Jeg ville gerne rejse noget mere.

Jeg ville gerne give noget mere af mig selv.

Jeg ville gerne grine meget mere.

Jeg ville gerne have mit eget sted, hvor mine ord kunne fylde rummet og hvor yoga & meditation var en del af det.

Jeg ville nyde livet mere med gå-ture hånd i hånd med min mand.

Jeg ville danse mere.

Jeg ville gå mere i kjoler.

Jeg ville skrive en bog.

Jeg ville lege mere med ord og farver.

Jeg ville lære at spille klaver.

Jeg ville ligge en sommernat på en strand og kigge på stjerner med min mand.

Jeg ville fejre mine sejre med bobler og smil.

Jeg ville købe flere blomster.

Jeg ville kysse mere og kramme.

Be happy

Hvad ville du gøre mere af? Og vil du gøre det?

Jeg vil stille og roligt tage fat på mine drømme – løsne op for mine tanke-knuder…hellere før end siden <3

Love

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.