Livet

Mr.Bigum foredrag Facebook for virksomheder

IMG_4781

 

Jep, jeg havde, som en mange andre, fået chancen for at komme gratis til Thomas Bigums foredrag/lektion omkring virksomheder brug af Facebook, eller måske mangel på samme. Jeg havde egentlig ret store forventninger til foredraget, og det kommer sig nok af at jeg har fulgt Thomas et godt stykke tid og kender ham fra en workshop jeg var med til for laaaang tid siden. Men jeg må sgu sige at jeg fik fuld valuta for alle pengene (selvom billetten var gratis)! Der var god stemning lige fra starten, og med god opvarmning fra Mads Brønnum, ja så var stilen ligesom lagt…det var gode tips og tricks krydret godt med masser af latter og humor.

IMG_4792

 

Mads Brønnum

IMG_4794

IMG_4798

IMG_4804

Foredraget fik virkelig sat nogle tanker i gang, og jeg skal lige have styr på alle de noter jeg tog, så jeg kan finde frem til hvordan jeg kan bruge det i min egen lille verden. Det handler om at være en Go-Giver, og det er ikke første gang jeg hører det. Dorte Lytje er ligeså meget fortaler for dette og jeg har da også bogen, som på en god måde illustrerer hvad det betyder at være en Go-giver i forhold til en Go-getter. Thomas fik virkelig skåret det ud i pap, at det er super vigtigt at vi mener det vi siger, at vi er troværdige og ikke bare like-hunters. Strategiplanlægningen er et fedt redskab til at få klarlagt hvordan virksomheden kan/skal begå sig på de sociale medier.

IMG_4806

De 2 timer var tæt pakket med alverdens gode historier og Thomas har bare en fed måde at kommunikere det hele videre ud til os andre på. Jeg glæder mig endnu mere til 6 uger på “skolebænken” hos Bigum & Co, fra på mandag. Glæder mig til endnu mere indspark, ny viden, latter og humor, og total hands-on i forhold til mig selv og hvad jeg vil i fremtiden.

Tak Thomas, for et super fedt foredrag i blandet lidt old-school med tavle og det hele.

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.