Min rejse til Århus!

 

I dag gik turen til smukke Århus. En by fuld af liv, butikker, mennesker alle vegne og så var der Dorte.

 Dorte og jeg

 

Jeg havde simpelthen lavet en aftale med en kvinde som jeg kun har “talt” med over FB og lidt mail. Vi har “kendt” hinanden i et godt stykke tid, men vi havde aldrig mødt hinanden…du ved sådan i real life, men nu skulle det være!

Dorte Lytje er proffesionel blogger, har en online workshop hvor du lærer hvordan du kan tjene penge på at blogge, og hun så skriver jævnligt på sin diva-blog og på facebook. Jeg blev så betaget af Dorte fordi hun virkelig udstråler det feminine og fordi den positive tilgang til hverdagen lyser ud af hende. Anyway det var en fantastisk tur derover i toget (med sommerfugle i maven), og jeg var nu spændt på at møde hende. Kender du den der følelse af, at du glæder dig men også kan have lyst til at vende om på hælen? For tænk nu hvis………

 Århus skilt

 

Jeg tog rulletrappen op og der stod hun, som hun sagde hun ville….med et kæmpe smil og åbne arme. Alle mine sommerfugle blev sluppet fri og snakken begyndte fra første sekund. Vi fik snakket om alt mellem himmel og jord i mens turen gik igennem Århus, som for øvrigt er en rigtig hyggelig by, og da vi fik sat os på caféen pludrede vi bare videre.

Timerne gik alt for hurtigt, og det plejer den jo også når man er i godt selskab, men jeg er simpelthen så glad for at jeg turde træde ud af tryghedszonen og gøre noget helt andet end det jeg måske ellers ville gøre. Jeg har sgu aldrig taget toget igennem det halve kongerige for at mødes med et menneske jeg ikke “kender” og som jeg skulle bruge en del timer sammen med.

Som Dorte så fint postede for nogle dage siden, ud fra Steve Jobs tale på Stanford universitet i 2005:

“Connecting the DOTs. (polkadots?)

Hvis du nogle gange er i tvivl om du nu også gør det rigtige – om det er den rigtige beslutning….så se lige denne her.” http://youtu.be/D1R-jKKp3NA

Nyd rejsen…..

Anja

 


This entry was posted in Livet.

Skriv et svar