Livet

Michelle Hviid´s Råstyrke

Tanker omkring bogen fra Michelle

Jeg læste bogen “Råstyrke” for et par uger siden, og lige siden har ordene og følelserne siddet i kroppen på mig. De dukker op og minder mig om, at livet er skrøbeligt, men også noget der skal nydes imens vi er her.
Jeg har fulgt Michelle længe, du ved, på Facebook og Instagram, og kendte også til hendes ord og tanker, da hun fik konstateret en tumor i hjernen MEN alligevel blev jeg så overrumplet og vildt berørt, da jeg læste bogen.

Til mig fra Michelle

At læse hendes ord, og næsten mærke alt det som hun gennemgik, og gennemgår, gjorde mig ked af det, vred og samtidig var der smil på læben, fordi Michelle kan noget med ord, og med humor, på trods af en meget alvorlig situation.
Michelle er indbegrebet af Råstyrke, og ikke alle ville kunne klare denne kamp med systemet, og mangel på ressourcer på hospitaler og hos læger. Michelle tog kampen op og valgte at gøre noget, for hurtigst muligt at komme på benene igen.

Jeg græd da jeg læste om Kamille, som hellere ville være hos sin far, da Michelle havde det værst og mærkede et sug i maven, som kan slå enhver omkuld. Jeg kunne pludselig huske nogle af opdateringerne fra Facebook, og nu kunne jeg læse mere om hvad der foregik, bagom FB.

Kort tid før jul, sidste år, valgte jeg at støtte en kvinde og hendes børn, via Julehjælpen, og Michelle reagerede på en af mine opdateringer omkring dette. Hun ville gerne sende biograf billetter til kvinden og hendes børn, så de kunne få en hyggelig stund i julemåneden, som var så svær for denne kvinde.
På det tidspunkt, var det weekenden før Michelle skulle ind og opereres, og alligevel var der et overskud til at tænke på andre…..hvis ikke det er Råstyrke, ja så ved jeg sgu ikke hvad det ellers skulle være!

Små Skridt

Jeg kan kun anbefale dig at læse denne bog – bliv rørt, bevæget og kom ind under huden på Michelle og hendes fortælling om den tumorkolbøtte hun har været ude i.

Michelle har min dybeste respekt, og jeg håber, jeg bliver ligeså stærk og sej, når jeg bliver stor.

Tak, Michelle, for at have skrevet en ærlig og bevægende bog, om livet og om hvordan det pludselig kan ændre sig.

Lev, dans, elsk!

Mig og Michelle

Kram fra Anja

P.s. Vil du købe bogen, kan du gøre det her, hos Michelle Hviid. Jeg fik en taske med (som også ligger på shoppen), og den er ideel til en lille bærbar, skulle jeg hilsen og sige 🙂

#råstyrke
#tumorkolbøtte
#michellehviid


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.