Livet

MBSR kursus – det bedste jeg har gjort

MBSR kursus – det bedste jeg har gjort

I foråret var jeg på 8 ugers kursus i Mindfulness Baseret Stress Reduktion hos Heinrich Johansen i Gentofte. Det var en fantastisk oplevelse, at fordybe sig i meditationer og yoga. Især stilheds-dagen var virkelig en oplevelse, som allerede begyndte aftenen før for mig. Familien var med på, at jeg helst skulle være i stilhed, dvs. ikke tale eller blive påvirket af tv, radio, pc osv. Jeg havde aldrig prøvet at tilbringe så mange timer, ja næsten et døgn, uden samtaler.

Bernstorff Slotspark

Al undervisning foregik i stilhed, og vi skulle undgå øjenkontakt, for at være i vores eget space…et nik udgjorde det for godmorgen og så var det ellers en dag fyldt med meditationer og yoga, og en frokost i stille regn udenfor. Aldrig har jeg siddet udenfor i regnvejr og spist en frokost, men det føltes så skønt at mærke den fine regn på ansigtet imens jeg langsomt spiste min sandwich. Meget anderledes end noget andet jeg har prøvet.

Strandhjerte

Derfor var det også helt vemodigt at stoppe efter de 8 uger. Min intention var at fortsætte med yoga og meditation, men det blev ikke helt som jeg godt kunne tænke mig det. Hverdagen kom rullende og det fik flyttet mit fokus. I stedet for at være ærgelig og skuffet over mig selv, fik jeg tilmeldt mig yoga hos Anne Goncalves og fik 5 gange hos hende, hvilket var super godt.

Nu er jeg tilmeldt et yoga hold som løber fra september til april næste år, så nu skal jeg tilbage på sporet igen, for det er ved gud, så skønt at finde ind til sig selv – mærke krop og hjerte forenes.

Og husk nu……

Det bliver ikke altid som det lige var tiltænkt, men det er også okay. Når du bliver bevidst om det, så gør dit bedste for at spore dig ind på stien igen, eller tag en anden beslutning som virker for dig.

Namaste <3

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.