Livet

Masser af smukke øjeblikke

En dejlig uge er ved at være gået, og den har været fyldt med masser af smukke øjeblikke.

Jeg er blevet meget bedre til at se dem når de dukker op, og ikke bare lade dem glide forbi…nyde dem, om de så bare er korte glimt. I hverdagen går alting så hurtigt og jeg glemmer at standse op, glemmer at se det som er lige foran næsen på mig, men øvelse gør mester og jeg begynder at kunne mestre det – at være i det nu, som er her lige nu, og som er væk om et split-sekund. Sådan kan jeg jo ikke være fokuseret hele tiden, men det er nu dejligt at blive bevidst om mange af de små ting som er omkring mig og give dem lidt opmærksomhed.

Som at sidde og glo op i den smukkeste blå himmel, og fundere over hvorfor den er blå, og at det føles uendeligt at stirre på den.

IMG_2324

 

Det kunne også være det, at være fuldstændig nærværende til en god omgang massage, som jeg fik hos Seishin i Hornbæk i onsdags. Jeg havde været heldig at vinde en times behandling, og sikke en time! Den gamle hvide villa er rammen om Seishin som ligger på 1.sal og det er også samme hus der er Shambala Yoga, blot i stue-etagen. Trine tog imod mig og bød mig indenfor, og freden sænkede sig stille over mig. Smuk musik lød i de små højtalere, og lys var tændt. Udsigten ud af vinduet var ud mod træer og havet, så tankerne fik ro, lige så stille.

Seishin lokale

 

Seishin trappe

Vi snakkede en smule de første par minutter efter at jeg havde lagt mig på briksen, men derefter var der blot ro og nærvær, og jeg begyndte at slappe fuldstændig af. Der kom fokus på vejtrækning og hun fulgte mine indåndinger og udåndinger. Hun fandt mange af de punkter hvor det virkelig gjorde nas, men det var ikke så jeg ikke kunne holde det ud, tværtimod, så var det rart at der blev frigjort en masse affaldstoffer og jeg nød det 100 %. På et tidspunkt var jeg nok også lige lidt væk – gav fuldstændig slip. Bedst som jeg troede at nu var det slut, blev jeg bedt om at vende mig om, så skuldre, nakke og baghoved også kunne blive masseret. Det ville ingen ende tage, og det var mildest talt fantastisk. Trine, som er uddannet Shiatsu-behandler og healer, kan virkelig noget, og det er absolut ikke sidste gang jeg er hos hende.

Da jeg var færdig og var kommet på benene, fik jeg lov at trække et kort med et budskab, lige til mig. Meget smukke kort, som nu står på min ønskeliste.

IMG_2327

STAND IN YOUR POWER

Det giver rigtig meget mening for mig, og jeg tog det med mig ud i min dag, og dagene herefter. Det er ikke altid at et kort giver mening lige i det du trækker det, men pludselig kan der dukke noget op, hvor du så tænker “ahhhhh det var det der var pointen”.

IMG_2328

IMG_2329

Jeg havde også en fed oplevelse, da vi besøgte vores rigtig gode venner i Skibby igår, for her havde de fået nye killinger, som vi skulle se, og den ene lignede så meget vores egen kære Micha som vi desværre måtte aflive forrige fredag. At sidde med denne lille skønne killing i armene, i flere timer, var som at se min egen elskede kat, som er ikke er her mere. Jeg nød det i fulde drag, da den faldt i søvn hos mig, og jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at tage billeder. Et kort øjeblik, da jeg sad alene udenfor med “snus”, som den hedder, var jeg tæt på at knibe en tåre, for savnet af Micha kom væltende, og alligevel så var det også bare så skønt at se “hende” i denne lille plut.

Det første billede er “Snus”, og de to efterfølgende er vores “Micha”. Er det ikke vildt som de ligner hinanden?

IMG_2404

“SNUS”

        IMG_2113

IMG_1946

“MICHA”

Det jeg måske bare vil sige med dette indlæg er, at det er fedt når vi er tilstede, lige nu og her, og mærker det som er. At give sig selv lov til at stoppe op og nyde det. Jeg nyder min ferie med min familie lige nu, og også her sænker roen sig og vi bliver mere nærværende og afslappede. Vi fjoller lidt mere og tager os tid til at sludre, mere end vi gør i hverdagen. Solen skinner igen efter en regnfuld torsdag, så nu smutter jeg igen – skal ud og nyde solens varme.

Husk jeg trækker lod om min give-away om mindre end en time..

Hvis du får lyst til at læse mere om Seishin, så kig her. Billeder er venligst lånt fra Seishin Facebook.

Du kan også læse om Shambala Yoga her, som i øvrigt tilbyder gratis yoga tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge.

Jeg ønsker dig den bedste dag….

IMG_2396


2 kommentarer

 • Sisse Larsen

  Sidder og bliver helt rolig….du har så ret.. det er så vigtigt at nyde de små øjeblikke og tage dem med – så de overvejer de øjeblikke som kan påvirke det negative.

  Hvor er Snus sød – tror jeg havde taget den med hjem 😉

  Knus

 • Mette

  Søde Anja, hvor har du ret. Vi drøner bare derud af, og glemmer lidt at være i nuet. Heldigvis kommer det over en, når man har lidt tid. Jeg gør det rigtigt meget i ferien, tænker over hvor fedt livet er, og sætter pris på at være her lige nu. Det er noget man burde gøre noget oftere. Det der massage lyder altså helt fantastisk, og fedt at man også kan få det, når man er på camping. Dejligt at føle dig smukke Anja.
  Stort kys herfra mig til dig….love you big time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.