Masser af dejlige stunder

For søren der har været mange af de rigtig dejlige stunder den sidste uges tid…..hvor skal jeg dog begynde?

Min fødselsdag har nok været mest i centrum, men jeg elsker også bare min fødselsdag…elsker at samles med min familie, elsker at være i centrum denne dag (ja det er måske ikke okay i Jantelovs-danmark) men jeg nyder det alligevel, jeg elsker at modtage gaver givet med hjertet, elsker at der er pyntet op til jul alle vegne og elsker bare at være så glad og lidt små-skør i låget denne dag.

Og så er jeg taknemmelig over at andre mennesker tænker på mig denne dag, taknemmelig over at de sender mig lykønskninger selvom de har en travl hverdag, taknemmelig over de tager sig tid til at købe en gave til mig, taknemmelig over at de tager tid ud af deres travle julemåned for at besøge mig og fejre mig….

Min kære mand og jeg tog knapt to dage ud af kalenderen, så vi kunne fejre min dag, alene på selve dagen. En fantastisk tur til Sauntehus Slotshotel var rammen om min dag. Vi ankom kl.15 og fik værelse nr.1. Det var et lille eventyr med julepynt alle vegne, engle, julekugler og gran så langt øjet rakte. Lige noget for mig, som også elsker julen og alle de smukke ting den bringer med sig. Det var så dejligt at føle sig henslængt til en anden tid på dette gamle slot.

Det er ikke sidste gang at vi tager en tur herop. Maden var rigtig god og der var meget af den. Tjeneren havde god humor, og det var med samtlige gæster at han lavede lidt løjer. Behagelig stemning hele vejen igennem. Næste gang kunne vi godt tænke os at komme om sommeren, for vi nåede ikke rundt i parken. Det skulle også være smukt at gå rundt i parken, der er masser af blomsterbede og smukke træer.

Jeg har nydt denne stund sammen med Thomas, nydt det bare var os to. Nydt at have tiden til at sludre om alt det vi måske ikke lige når i hverdagen, og nydt at holde hånd.

Alt dette var ikke lykkedes uden hjælp fra vores store datter, Monique, og hendes dejlige kæreste Anders. De tilbød at tage Rosa, så vi kunne komme afsted – så Rosa blev hentet af storesøster og så var det tid til hygge. Endnu en ting at være så taknemmelig for – at mine døtre, på trods af stor aldersforskel, elsker at være sammen. Som mor, varmer det ens hjerte at mærke den kærlighed.

Rosa og jeg var også en tur oppe og besøge Olde i lørdags – hun får altid bikset en god frokost sammen, lige meget hvornår man kommer dumpende. Hun får sig sin daglige snaps til frokost og mon ikke det er med til at holde hende ung? Vi nyder det hver gang vi er der – tiden står ligesom stille der og der er ingen stress og jag – bare Olde.

Vi tog hende en tur med til julemarked i Ålsgårde, hvor der var gløgg og æbleskiver og masser af julepynt og juletræer (igen var jeg i mit es). Selveste Pyrus skulle også komme forbi og synge lidt for alle ungerne, og det var lidt af et tilløbsstykke, bare ikke for Rosa som ikke brød sig synderligt om alle de mennesker som asede og masede, så jeg optog det på mobilos og så kunne hun se det senere.

Det var alt for nu……


This entry was posted in Livet.

Skriv et svar