Livet

Livets sårbarhed

Livets sårbarhed

Lige nu står min familie og jeg i et stormvejr fyldt med angst for at miste, sorg, håb, troen på mirakler og en masse spørgsmål.
Min svigermor er alvorligt syg, og familien samles for at få styr på tankerne der rumsterer, få vendt spørgsmål som er ubesvarede og for at være der for hinanden, og for at give svigermor følelsen af at vi er der for hende.

Denne enorme sårbarhed der trænger sig ind på mig, føles så overvældende og krævende. Jeg mistete min farmor og farfar da jeg var 12 og sorgen var enorm dengang, men jeg kan ikke huske hvordan jeg bearbejdede sorgen dengang – det er meget utydeligt for mig.
Min kære morfar mistede jeg da jeg lige havde fået min ældste datter, og kontrasten var til at føle på – et liv forsvandt og et andet kom til….utroligt svært at være i som 19 årig og nybagt mor.

Nu står jeg som voksen og står i en situation hvor alle følelser kommer i spil. Jeg er der for min mand som skal håndtere at hans mor er alvorligt syg og jeg er der for mine døtre som er kede af det og bange for at miste. Jeg føler mig til tider stærk og til tider så svag som som en karklud. Jeg føler livets sårbarhed ramme med 180 km i timen, og forsøger at navigere i det.

I søndags startede jeg på Heart & Soul Business Mastery, og jeg er sikker på, at der var en mening med, at jeg meldte mig til. Jeg havde besluttet mig for at tage min egen business seriøst nu, og nu skal jeg holde fast i, at jeg stadig vil det. Jeg bliver revet rundt i manegen og jeg bliver nødt til at forholde mig til det hele. Vi har talt om herhjemme, hvor vigtigt det er at man gør nogle af de ting man drømmer om, forsøger at leve et liv der er fyldt med glæde, grin, oplevelser og gode stunder, for pludselig kan det hele ændres…pludselig er der ikke den samme mulighed for at gøre alle disse ting. Alting skal hænge sammen, og vi sælger ikke hytten for at rejse jorden rundt, men alle de små ting i hverdagen begynder at få betydning, og det er godt at mærke. For mig handler det også om at være glad og stolt over det jeg laver, og jeg holder fast i at det er godt for mig at lære nyt om mig selv og hvad jeg vil med min forretning.

Jeg tror på der er en mening med de ting der sker, og for mig er det noget med, at jeg ikke bare skal lade livet passere mig og min familie, men at vi skal samle på de gode stunder og oplevelser. Over tid kommer der til at ske ændringer i vores liv, det kan jeg mærke, men alle skal være med og vi skal tage det i vores tempo.

Solen skinner i dag over det snefyldte landskab – det skal svigermor have at vide i dag <3

Tak fordi du læser med – det betyder mere end du tror <3

Love

Anja

Lys


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.