Livet

Lækkerier fra Fight The Stars

Mineral pudder fra Mica Beauty

Jeg har ikke brugt pudder i rigtig, rigtig mange år, for jeg har ikke fundet noget jeg syntes godt om. Jeg har ofte følt mig meget “pudret” eller tør-agtig når jeg brugte det, så jeg endte bare op med at være eu natural, og nok lidt kedelig.

Så har jeg forsøgt mig med foundations, men også der har jeg bare ikke fundet mig til rette i det. Jeg ved ikke om det bare har været mig, der er lidt besværlig, men nu har jeg fået muligheden for at prøve mineral-pudder fra Mica Beauty Cosmetics, og her tror jeg faktisk jeg har fundet noget jeg har det godt med…jubiiii. Tak til Fight the Stars for at give mig muligheden for at prøve det af.

Mica Beauty

Jeg har brugt pudderet i flere dage nu, og har det fint med det…føler mig glat og pæn i huden, og har følelsen af at min hud kan “trække” vejret. Der er indbygget foundation i pudderet og måske er det det, der gør at det føles så rart at bruge. Jeg har ikke den der følelse af at jeg er en sminke-dukke som er pudret men blot har fået en jævn og smuk overflade. Det er virkelig fedt! Hey, og så har den solfaktor i…solfaktor 15, og det er jo genialt.

Lipbalm Mica Beauty

Jeg fik også fornøjelsen af at prøve deres lipbalm, og den er super soft og lækker. Den ligger fast i toilettasken nu. Den giver en flot glans på læberne, og det synes jeg er flot nogen gange. Andre gange er det et mere mat look jeg ønsker men så har jeg et andet udvalg.

Handlotion fra Jewels

Jeg fik også muligheden for at prøve hand and body lotion fra Jewels, og den er med guldstøv! Yes der er det fineste guldstøv i og den dufter himmelsk! Det er 24 karat guldstøv og det trænger ned i hudens øverste lag og giver en lækker følelse af blødhed og velvære. Den er uden parabener.

De tager faktisk også rundt og fremviser deres produkter, så hvis det er noget for dig, så er det bare at kontakte dem her. Så fortæller de endnu mere om deres produkter og det bliver muligt at prøve noget af det.

 

 

 

Nedenstående billeder er fra Fight The Stars hjemmeside.

Jewels hand

Lip-Color-Pot

Pudder

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.