Kvinder der inspirerer

Dette indlæg har været lidt tid undervejs, og det er fordi at det er vigtig for mig at få fortalt hvor meget de her kvinder betyder i min dagligdag. Det er ikke for at fedte for dem, det er fordi jeg mener at de har en fighter-vilje og en passion af dimensioner, og det er noget jeg beundrer og bliver meget inspireret af…

SÅ her kommer et indlæg om de kvinder som inspirerer mig, lige nu, og som på den ene eller den anden måde har en passion, noget de brænder for. Det er kvinder som jeg kender rigtig godt og det er kvinder som jeg har mødt nogle gange, og så er der en som jeg ikke har mødt in real life, men som jeg læser meget om og af.

Rikke Nørdum er en gammel veninde af mig og i al den tid jeg kan huske tilbage, har Rikke været lidt af en karriere-quinde. Hun besidder en styrke og en vilje, som ret få jeg kender, har. Hun har den her stædighed som gør, at hun ikke tager et nej for et nej, og hun ser de muligheder der er og går målrettet efter det. Jeg beundrer hendes evne til at gå efter målet, og ikke give køb på hendes værdier i forhold til hvor hun gerne vil hen i livet. Hun er en helt anden type end jeg selv, og jeg kan til tider blive provokeret af hendes gå-på-mod og drive, men efterhånden har jeg set at det er fordi jeg selv ønsker at have dette gå-på-mod og drive indeni mig, på min egen måde. Så jeg vælger at lade mig inspirere af hende fremover og netop se de muligheder der ligger foran mig, i stedet for forhindingerne som ofte hober sig op foran mig, når jeg bliver allermest bange. Og så beundrer jeg hende for at turde være en Diva som finder sin smukkeste kvinde-side frem!

En anden kvinde jeg bliver vældig inspireret af er Pia Beck Rydahl. En passioneret coach, foredragsholder, underviser og familieterapeut. Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Pia, da jeg var under uddannelse hos Mindjuice. Jeg ville gerne i praktik hos Pia, da jeg havde læst at hun coachede unge og havde sin Teenpower-kursus. Jeg var hos Pia i næsten 5 uger og jeg var, og er, meget betaget af hendes passion for de unge især. Pia har en evne til at omfavne dem, få dem til at åbne sig i det trygge forum Teenpower er, og give så meget ud til andre. Jeg har været så heldig at være en del af Teenpower-kurset sidste år, og skal være med igen fra d.25 januar. Det er jeg så taknemmelig for, for min vision peger på at jeg selv skal arbejde med unge og en gang ud i fremtiden, skal jeg også holde foredrag og undervise (når jeg altså tør! ).

Jeg bliver snart 40 år og jeg er nu ved at finde ind til kernen af mig, hvad jeg vil med mit liv, hvor jeg gerne vil hen og hvad jeg gerne vil bidrage med. Det er en proces der tager tid, men jeg er i gang og det mærkes godt i maven. Jeg øver mig i at nyde vejen dertil, og ikke kun hige efter målet. Lige nu er lige nu.

“There’s no time like the present”


This entry was posted in Livet.

Skriv et svar