Livet

Kender du qua?

qua er et københavnsk brand

og deres produkter spænder bredt fra anti-aging, hen over fugtighed og renseprodukter. Jeg har i en god periode haft muligheden for at prøve deres anti-age produkter, og det som tiltaler mig rigtig meget er at deres produkter er lavet på økologiske ingredienser.

Serum og creme

Jeg har brugt Anti-age Face Serum sammen med Face Cream, og jeg bilder mig ind at jeg rent faktisk godt kan se at mine små fine rynker er blevet mindre 🙂 Jeg brugte samtidig en Eye Serum til rundt om øjnene og det føltes rart at tilføje lidt fugt. Min hud er tynd og små rynker er for alvor på vej, og det ses at jeg har brugt make-up i mange år, og selvfølgelig at der renses af. Huden er i gang med at ældes, stille og roligt, og det kræver mere og mere at holde den fin og fugtig.

Pose med godter

 

Cremerne jeg har her, er på pumpesystem og det er egentlig ret fedt. De er nemme at have med, når jeg smutter på camping i tide og utide – meget nemmere end at have en glaskrukke med, så det får et stort plus herfra. De er utroligt drøje i brug og meget nemme at smøre ud, og selvom de ikke dufter af meget, giver det en følelse af renhed, at bruge dem.

Som sagt, er qua et dansk brand, men de har rent faktisk fået en certificering af franske Ecocert, der betragtes som det mest respekterede, uafhængige og seriøse certificeringsinstitut. Ecocert har to niveauer af certificering: “Naturlig” og “Økologisk”, hvor “Økologisk” har de højeste krav til produkterne. Qua er certificeret til Ecocert Økologisk niveau, så man må sige at de virkelig tager sig selv og deres brand seriøst.

De har et kæmpe sortiment og du finder alle deres produkter lige her på deres hjemmeside.

Dette indlæg var sponsoreret af qua organic.

Du må have en dejlig sommer, måske med et par qua produkter med i kufferten 🙂

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.