Livet

Kærlighedskoncert med Søren Stenderup

Hos Emilie Krogh til intimkoncert.

Først vil jeg lige sige, tusind tak til Emilie Krogh, for at have inviteret mig med til denne aften. Det var en fornøjelse at være med.

Jeg var nemlig så heldig, at være en af de kvinder som blev inviteret med til intimkoncert med Søren Stenderup og Rolf Bjørn. Emilie havde arrangeret en aften for en hel del kvinder fra sit netværk og omgangskreds, og vi skulle bare møde op og høre Sørens sange.

Emilie havde sørget for bobler, vin og vand – der manglede intet. Der var god energi og snakken gik lystigt blandt os alle. “Hvor kender du Emilie fra”? og “Hvad laver du til daglig”?…det var blot en del af spørgsmålene, for vi kendte alle Emilie på hver vores måde.

Jeg har f.eks kun mødt Emilie én gang før, i forbindelse med noget samarbejde, og derefter blot via Facebook og Instagram.

Men nu til Søren.

Kærlighedskoncert med Søren Stenderup

Søren og Rolf ankommer

Søren er en mand som har skrevet en del sange, i løbet af de sidste par forhold han har haft. Sangene beskriver hvordan det var at være i situationen – hvilke følelser der strømmede igennem ham.
Det fede ved denne koncert var, at han fortalte sin historie, i mellem hver sang. Fortalte om hvad der skete, hvad han gennemgik og sangen beskrev så det hele så fint.

Søren Stenderup og Rolf

Søren og Rolf spiller musik

Søren og Rolf

 

Ind i mellem sangene og historierne, spurgte Søren ind til os. Om nogle var fraskilte, single, gift, havde børn osv…og stillede spørgsmål til det liv vi var i. Hvilke tanker vi gjorde os – hvad vi følte i et evt. brud. Hvad med børnene og kærligheden?
Det satte snakken lidt i gang, og der blev vendt og drejet, at hvad der var rigtigt for den ene, var ikke nødvendigvis rigtigt for en anden (som i så meget andet i livet). Søren provokerede lidt med sine spørgsmål, men på den gode måde og med et smil på læben.

Musikken spiller

Sørens sange ligger blandt andet på Spotify:

  1. Tæller Stjernerne
  2. Stillevej
  3. Tag mig med

De kan også købes via iTunes
Du kan læse meget mere om Søren Stenderup her eller følge ham på Facebook.

Emilie, som er coach, lige som mig, kan du læse mere om her.

Det var en herlig aften, og jeg mødte nye spændende kvinder, så tak for det Emilie <3

Kærlighedskoncert

Me

 

 

Kram fra Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.