Livet

Jeg er så småt i gang

Nu er der ikke så længe til at jeg for alvor går i gang med min kostomlægning. De forskellige detaljer er ved at komme på plads, og jeg er ved at vænne mig til tanken om, at meget skal ændres. Nye vaner skal ind, så andre og mindre gode vaner kan blive skubbet ud.

Det bliver en hård nød at knække og lige i dag vågnede jeg op og var total drænet for energi! Tusind tanker kørte rundt i mit hoved…”kan du overhovedet finde ud af det her, Anja” eller “Fuck jeg kan ikke overskue det”, ja jeg kunne blive ved. Jeg følte mig sløj og vældig utilpas, så jeg puttede mig under dynen og sov et par timer.

Jeg fik overbevist mig selv om, at selvom jeg ingen energi havde, så ville det bedste være at jeg fik løbetøjet på og så bare komme afsted ud i det gode vejr. Jeg læste et par sætninger op fra Unfold Your Power-kurset, og dem der gav mig energi var helt klart:

  • Jeg skaber selv min virkelighed
  • Jeg anerkender mig selv
  • Jeg er unik og fantastisk som den jeg er
  • og sidst men ikke mindst, Jeg er powerfuld!

Bum basta, og så var det afsted med fuld blæs på god powerfuld musik. Jeg fik løbet og gået 5,81 (for at være helt præcis) og det var dejligt.

Jeg er også startet lidt i det små med at ændre nogle vaner allerede, og det er blandt andet min kaffe, som jeg stort set ikke får i disse dage  🙁 Jeg besluttede at teste hvor svært det ville være at undvære mine 4-6 store kopper om dagen, og indtil videre går det okay – fik dog en god stærk kop i går, og den smagte herligt!

Jeg målte mig selv rundt omkring på kroppen d.7 maj og målte mig igen i dag, og allerede nu er der en ændring på -½ cm på taljen, -1½ på lårene og -1 omkring brystet. Min plan er at måle mig når jeg tirsdag d.21 maj går i krig med at droppe alt synligt sukker (som udgangspunkt), og jeg vil veje mig og tage billeder af mig selv, som jeg så senere kan sammenligne med. Jeg vil føre dagbog over mine reaktioner hen af vejen.

De der mange pakker Lurpak jeg skrev om forleden – dem vil jeg rigtig gerne af med, og jeg KAN godt – det er en beslutning om mit liv og min sundhed.

I aften vil jeg glæde mig til en tur i biffen med min ældste datter – vi skal se The Great Gatsby til en forpremiere i Lyngby.

IMG_1399

Love and all

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.