Livet

Jeg elsker god chokolade

Lidt er også godt

Der er bare dage hvor det er skønt at kunne smide benene op og nyde noget sødt og lækkert, og sådan en dag havde jeg forleden. En af de der dage hvor jeg bare var træt i betrækket og ikke havde vildt meget energi. Lysten til en kop god kaffe og en “lade” var der og heldigvis havde jeg fået en “sprød” gave fra chokolade-butikken Chokolade-Hex i Brønshøj. Tina laver alting selv og udvælger nøje sine produkter. Hendes baggrund er indenfor chokoladeproduktion men også indenfor teater og reklamefilm, samt fremstilling af dukker og rekvisiter.

HEX chokoladepose

 

Jeg overvejede kraftigt at dele med min mand, men sådan blev det altså ikke – nogen ting må man gerne have for sig selv, ik? 4 små lækre stykker som lå i et halvt påskeæg lavet af mørk chokolade.

HEX chokolade

 

HEX chokoladeæg

 

Haps og så var de væk! Der var en med noget lakridssmag, en almindelig marcipan og noget orangemarcipan…alt sammen noget der lige passer til mine smags-sanser 🙂 Jeg kan godt lide når det ikke “bare” er almindeligt, men noget som man kan smage er sammensat ud fra kendskab til hvordan de komplimenterer hinanden.

Tina laver de fineste gaveæsker, se bare her:

aeske+ch2

 

Jeg drømmer lige videre om bare et stykke mere <3

Kan du have en chokolade-lækker dag

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.