Livet

Har du også et?

Ja, har du også et projekt, som du ved kommer til at tage en del af din tid? Det har jeg hen over de næste mange uger, for vi skal endelig have et nyt køkken! Jeg elsker mit hjem og det former sig i den retning jeg godt kan lide. Alle de gamle ting vi har samlet sammen efterhånden, noget er nyt og noget er gammelt, men looket er det gamle udtryk.

Vore køkken er nok ved at være 16-17 år gammelt og det trænger i den grad til en overhaling. Det startede med at vi “bare” ville male lågerne og væggene, men men men så tog det lidt om sig og vi begyndte at kigge i IKEA kataloger, og så blev vi solgt på det smukke mørke køkken METOD/LAXARBY.

Nå men vi er jo så ved at tømme det gamle og skal til at rive det ned en af dagene, så her ved vi godt hvad vi skal bruge tid på.

IMG_4481

 

Vi har etableret et “midlertidigt” køkken i stue-reolen, og så må vi se hvordan det går når komfur og ovn bliver taget væk for en stund. Bliver lidt en prøvelse at skulle have køkken i stuen i en periode, men vi har prøvet det før (dengang vi lavede det nuværende køkken), og jeg mindes svagt at det ikke var heeeelt så sjovt til sidst. Men lad os nu se…glæden ved det nye køkken overskygger det hele lige nu.

IMG_4484

 

På første-dagen her, er alle skabe næsten tømt, og nu skal skabene tages ned og vi skal se hvad der skal gøres og rettes op på. Spændende!

Har du et projekt eller to der kører lige nu, eller som du skal i gang med? Lad mig høre – det er altid spændende at høre hvad andre har af projekter…måske man bliver inspireret (selvom jeg har rigeligt til resten af året).

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.