Livet

Håndanalyse – er min hånd en åben bog?

Carolina Linn guldhænder

Dette billede af Carolina Linn’s guldhænder, er bare så smukt, og da jeg så det første gang for et års tid siden, blev jeg rimeligt betaget. Jeg var så heldig at være med på en spirituel dag, sidste sommer, hvor jeg fik fornøjelsen af Carolina og også fik læst i mine hænder ud fra blæk-aftryk.

Jeg husker ikke helt så meget af hvad der blev sagt dengang, men husker at hun kunne se at der var noget i gære, noget lå og ventede på at ske.

I sidste weekend var jeg hos en af Carolina’ s elever, som er i gang med hendes uddannelse. Jannie Høtoft havde forinden fået mine aftryk tilsendt på mail, og disse aftryk var udgangspunktet for min session hos hende.

 

Jeg var vildt spændt, og mine tanker kørte rundt…kunne jeg nikke genkendende til noget, ville jeg føle at hun kunne læse mig og mine hænder som en åben bog? På dagen var jeg midt i et følelses-mæssigt kaos, fordi jeg kort forinden havde gjort mig mange tanker omkring min nuværende jobsituation.

Anja på vej til håndanalyse

En af de ting hun nævnte for mig, var at jeg havde en evne til at lede, altså nogle leder-evner. Og det ord “leder” er absolut ikke et jeg umiddelbart forbinder med mig selv, og jeg har nok lidt “det-vil-ihvertfald-ikke-være”-agtig holdning til det. Men da vi fik talt det lidt igennem, kom vi frem til, at det jo ikke behøver være med spidse albuer eller som leder i en stor virksomhed…det kunne også bare være, at være leder i sit eget liv – tage styringen.

Det er noget jeg tager med mig nu, og noget jeg vil arbejde med og acceptere, helt ind i hjertet. Mange tanker kører rundt og selvom jeg ikke kan huske alt hvad der blev sagt, så er der nogle ting der er anderledes nu…en større ro og accept, af at jeg er mig, og det er helt okay. Jeg har meget at byde på, og jeg skal ud og vise det <3

 

Fingertipper

Jeg har desværre ikke nogle links til Jannie, på nuværende tidspunkt, men når jeg får dem, skal jeg nok linke til hende.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.