Livet

Forkælelsesdag i sigte og en titel som moster!

I morgen bliver en dag fyldt med forkælelse, veninde-frokost og julegaveindkøb.

Jeg skal nusses i håret hos min kære frisør Nadia hos Hair Company – jeg er så glad for at have fundet et frisør, som forstår hvordan jeg gerne vil have det.

Turen går så videre til My Nails som skal lave smukke negle på mig. Jeg glæder mig for vildt, for det er meget luksus at gøre det, men følelsen af lækkerhed er bare enorm. Jeg har set Gittes arbejde på min datter Monique, og nu glæder jeg mig kun endnu mere til selv at komme til. Jeg bider desværre negle, men det hjælper mig ofte at få lavet negle-forlængelse, og håbet er at jeg denne gang stopper for good med at bide dem. Det er bare ufedt at bide negle i en alder af (MEGET snart 41 år).

Jeg topper dagen med en bid mad sammen med min skønne svigerinde, Trine. Der bliver helt sikkert snakket om min kommende fødselsdag, som venter lige om hjørnet – det er nemlig på fredag d.13 (ja uha uha) at jeg fylder år, og jeg ser altid frem til min dag.

IMG_3884

 

Fredagen bliver holdt i familiens tegn, og jeg byder på verdens bedste mørbradgryde (eller det bilder jeg mig ihvertfald ind, at det er). På nuværende tidspunkt er min lillesøster formentlig ved at føde og inden fredag har jeg forhåbentlig fået en ny titel som MOSTER. Det er første gang jeg bliver moster og jeg glæder mig til at prøve denne rolle. Men vi venter stadig på nyt fra hospitalet…mere om det i næste indlæg.

Lørdag står i tøse-aften-hygge-champagnens tegn…mit hus bliver invaderet af en flok dejlige kvinder, som vil dele en skål med mig – fejre at jeg nu bliver 41 år. Det er helt klart også en slags forkælelse at alle disse kvinder vil dele denne aften med mig…jeg føler mig privilegeret og meget taknemmelig. Der skal snakkes, hygges, grines, pjattes og bare topnydes.

Men nu handler det om at vente på nyt fra min lillesøster…..kan næsten ikke holde ventetiden ud…

stork_106747870

 

Ha´det smukt indtil da…

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.