Livet

Food by Heart

Der er ingen tvivl om at jeg elsker mit arbejde, og jeg elsker at der er store visioner som jeg er en del af. Sjældent har jeg følt mig så godt taget imod, og sjældent har jeg følt det som, at være en del af en familie og noget større. Jeg knokler som en gal (nå ja, næsten da), men det føles godt og ideerne bobler frem konstant.

De sidste mange måneder har vi knoklet med nye hjemmesider, både til hotellet og til vores cateringfirma. Det har ikke været en dans på roser hele vejen, men med fælles hjælp er vi snart ved vejs ende. Jeg er selv umådelig stolt over dem, og selvom der stadig mangler nogle ting, så er det store billede i den grad ved at vise sig.

Se bare her:

Det største hotel i Skotterup

Food by Heart

 

Dette er screendump, men du kan se siderne for Food by Heart og Hotel Villa Brinkly, ved at trykke på nedenstående links:

Food by Heart

Hotel Villa Brinkly

Det er mit job at sørge for alle de sidste detaljer, og er der noget der springer i dine øjne (godt som skidt), så skriv gerne til mig, så jeg kan følge op på det. Når man, som vi har, har siddet med det i så lang tid, overser man nogle gange små detaljer, som andre straks (måske) får øje på.

Du er også mere end velkommen til at følge os på Facebook – her er det jævnligt opdateringer om hvad der sker i vores to skønne virksomheder.

Food by Heart på Facebook

Hotel Villa Brinkly på Facebook

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på vores medier, og smid gerne en kommentar, her eller der <3

Kram

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.