Livet,  Projekt Sund - det nye liv

Første uge i Projekt Sund 2016

Projekt Sund 2016

Monique (min datter) og jeg har jo været så super heldige at vinde et 12-ugers forløb med to personlige trænere tilknyttet, som guider i motion og kost. Det er virkelig tiltrængt og jeg må sige, at jeg er vildt taknemmelig for denne mulighed.

Nu er den første uge snart gået, og det har været en god oplevelse indtil videre.
Før påske var Monique og jeg inde hos de to trænere, Nicole og Mads, for at blive målt, både i centimeter og med fedt-tang. Vi blev også instrueret i hvordan forløbet ville være og vi fik lidt forklaringer omkring de kommende madplaner og træningsplaner. Udover Monique og jeg, er der også to andre deltagere, nemlig Tordis og Patrik.

Træning med Mads Vedsø

Første uge startede mandag med træning i Fitness World, hvor det kun var Monique og jeg, som lige skulle have gang i kroppen. Tirsdag havde vi træning med Mads, som du ser på billedet her sammen med mig. Vi gennemgik Moniques træningskema, som jeg godt kunne være med på. Rimeligt hårdt men okay, da vi ikke kørte alle øvelser helt ud.
Torsdag lavede vi hele programmet, træning 1, sammen i Fitness World i Værløse – pænt hårdt program men vi kom igennem det.

Træningstasken

Having fun!

Og ja jeg grinte sgu lidt af mig selv…det må gerne være sjovt at træne!
Fredag havde vi fællestræning i Fælledparken, med træner Nicole. Vi blev alle fire kørt igennem med masser af øvelser og let løb. Mega hårdt og vi fik pulsen godt op! Jeg fik virkelig at mærke, hvor lidt muskler jeg egentlig har og hvor meget det kræver at løfte min egen vægt….der er plads til forbedring 🙂

Kostplanen

Vi har fået en kostplan, som går ud fra High Carb og Low Carb, og jeg skal virkelig lige ind på sporet med at få vejet maden af, og være omhyggelig med at få den mængde mad jeg skal. Nogle dage er jeg propmæt, andre dage føler jeg mig lidt sulten. Min krop skal vænne sig til at få masser af grønt igen, knapt så meget brød og mere fisk end kød. Det tager lidt tid, men det giver jeg det også. Jeg har ikke noget hastværk, og jeg vil gerne gøre det her godt.

Laks på knækbrød

Spidskål med pasta

Avocado med grønt

Snacktime

Kylling med grønt

Træningsmakker Monique

Det har stor betydning, at jeg er i gang med det her, sammen med Monique – vi skal holde hinanden oppe, og støtte hinanden undervejs. Vi har brug for det, og vi ved begge, at det er vigtigt for vores krop. Vi bruger hinanden som sparring og til at inspirere hinanden undervejs. Vi har også Facebook-gruppen, hvor vi kan dele med de andre, hvad vi har af udfordringer og succeser. Vi får tips og tricks til kosten og kan stille spørgsmål hvis vi er i tvivl om noget – det er virkelig guld værd!

Jeg skal veje mig i morgen, Mandag, og jeg er meget spændt på hvad vægten siger!

Daddelkugler

Frugtfad

Du kan, udover at følge med her, også følge med på Moniques blog, som du kan se lige HER <3

Pas på dig selv, indtil vi skrives ved….

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.