Livet

Fejring og forkælelse

Jeg øver mig i at fejre, stort som småt.

Så det gjorde jeg i lørdags, med en god håndfuld dejlige tøser. Jeg fejrede at jeg blev godkendt af SKAT til at få mit cvr nummer til min lille fine virksomhed anjadamgaard.dk, som jeg med tiden gerne vil fokusere på. Det har ikke været uden forhindringer, men den største forhindring har nok været mig selv, og sådan er det jo ofte. Jeg bliver dog bedre og bedre til at se på mulighederne og ikke kun på de forhindringer der dukker op, og så gemmer der sig jo også en lille fighter inden i mig – en som gerne vil vise sit værd og sit hjerte frem.

Nå men det blev så fejret med lidt forkælelse, for jeg havde fået nye produkter fra Elisabeth Gierus, nemlig en rensemælk og en dagcreme (til en gammel kone som mig over 40)…ANYWAY, så havde jeg huset for mig selv i en del timer inden gæsterne kom, og det var skønt at tulle lidt rundt, og høre musikken fra Maria Montells nye cd og bare have tid til MIG. Jeg fik så lejlighed til at få prøvet produkterne og det var en succes. Jeg glæder mig til at få lidt ny fugt til ansigtet, for jeg synes godt nok at min hud er tør og savner det. Rensemælken brugte jeg sammen med en fugtig varm klud. Cremen dufter fantastisk og er drøj i brug. En af de ting der også er lidt fint, er at produkterne er pæne og ligefrem pynter på badeværelset. Det kan godt være det er lidt fjollet men det betyder også noget for mig. Jeg ved også at det handler om at jeg ikke drikker nok vand i løbet af dagen, så det er en af de ting der virkelig skal strammes op på.

Elisabeth Gierus

 

Jeg er virkelig taknemmelig for at have disse aftener, hvor mand og lillepigen smutter til Hornbæk og jeg kan have en tøseaften. Det giver så meget ny energi, til mig, til parforholdet og til dem omkring mig. Nyder at lave lidt lækkerier klar til gæsterne og nyder at de kommer med deres små retter, som sirligt bliver anrettet på fade. Nyder boblerne i glasset og tiden som flyver med masser af snak.

Tapas i stor stil

 

Bordet er dækket

 

Roser fra Trine

 

Tillykke-blomst

 

Tillykke blomst

 

Jeg blev forkælet med smukke orkideer og roser – tak for dem, kære tøser.

Og hey, se nu der, jeg fik hentet et glas vand 🙂

IMG_6820

 

Hvad gør du for at forkæle dig selv og husker du at fejre stort, som småt? En ting er sikkert, jeg forsøger at blive bedre til det.

Kram til alle jer

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.