Livet

En perle på strandvejen

Et hotel med sjæl og historie

Jeg har fået job – det i sig selv er jo selvfølgelig helt vildt dejligt, men jeg er så glad for at det er lige netop her, jeg har fået job – på skønne Hotel Villa Brinkly. Det er vitterlig en perle på strandvejen.

Brinly

Jeg har sjældent følt mig så meget hjemme, som jeg gør hos Anette og Erik, ejerne af hotellet. De har skabt en skøn stemning her, som gør at man bare føler sig godt modtaget og meget “hjemme”. De har lagt meget arbejde i at få rammerne i orden, og på sådan et gammelt hotel (det er fra 1872) er der altid noget der skal laves eller ordnes, og det tager 1.hotel-karl sig af (og det er Erik). Han refererer til vedligeholdelsesafdelingen (og det er også Erik), og så er det ellers om at gå i gang.  Jeg elsker deres lune humor og store ambitioner – der er ingen tvivl for mig om, at det her sted vil fylde på danmarkskortet (mere end det gør allerede), og at jeg får rigeligt at lave.

Morgen på Brinkly

varelse2

 

1. dag og kursus

Lige fra første dag blev jeg kastet ud i at tage telefonen med bestillinger, gå til hånde og så var der kursus i at bruge vilde planter og ukrudt i maden, sammen dag som jeg startede. Der var blevet samlet en masse planter og ukrudt ind, som så var blevet til boller, pesto, saft, marmelade, snaps, sukker og urtesalt. Jeg har aldrig brugt ukrudt til maden (har ellers en have fuld, men det er en anden historie), men jeg var godt nok overrasket over så godt det smagte!

Annemette Olesen er forfatteren til rigtig mange bøger om emnet, og hun var eksperten der fortalte om det hele. Hvis der er nogen der ved noget om urter og planter, så er det Annemette. Vi var også på en lille tur til stranden og hente en masse planter der – hele vejen derned fortalte hun om alt vi så på vores vej, og hvordan vi kunne bruge dem i madlavningen. Meget imponerende, for jeg ser det jo bare som ukrudt som skal væk. Lidt sjovt at se anderledes på det nu.

IMG_7416

IMG_7392

IMG_7391

IMG_7412

 

Næste kursus med Annemette Olesen

Det næste kursus bliver 15 juni og 29 juni, og det glæder jeg mig til. Du kan tilmelde dig på mail: info@go-appetite eller ringe 2840 4990. Du kan læse meget mere om kurset her 

Jeg glæder mig til at lære dette hotel mere at kende, til at lære alle historierne om det, for der er ved gud mange. Alt det vil komme her på bloggen, og det bliver en fornøjelse for mig at fortælle dem videre.

Anette har desuden også et catering firma, som hedder Go´apPetite, og hun kan simpelthen levere mad til rigtig mange mennesker. Jeg glæder mig meget til at lære nyt om sund mad, nye smage og bare suge til mig, når der bliver kreeret lækker mad. Det jeg har set indtil nu (og smagt), er sindsygt lækkert og Anette er vildt dygtig.

Fredag skulle jeg først møde ind kl.9, men jeg kørte til Skotterup da jeg havde sat Rosa af ved skolen, og var ved hotellet allerede halv 9. Jeg satte bilen, tog min termokop med kaffe og satte mig ned til vandet, som ligger et stenkast derfra. Her sad jeg og nød stilheden, solen og vandet…..tænk at det er muligt at have sig sådan en morgen.

IMG_7425

Det var lidt om mit nye job, som jeg er så glad for at have fundet. Nu vil jeg nyde min søndag hos Sofie, min tidligere blog-manager fra Shine like a STAR – hun holder tøse-brunch/housewarming, og jeg glæder mig til at se hende igen.

Du må have den dejligste søndag, og jeg håber du har solskin, der hvor du er.

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.