Livet

En god dag med linje A

Kender du det?

Du sidder i toget, linje A, og har lidt podcast kørende i ørerne, men pludselig er der noget der fanger din opmærksomhed….det er togchaufføren som snakker i højtalerne. Men det er slet ikke som det plejer….ham her er fuld af godt humør (det kan høres på hans måde at tale på), og han byder os alle velkommen på linjen. Han fortæller lidt om at det er gråvejr men at det må vi jo bare komme igennem, for det er jo snart weekend.  Han minder os om at når vi når til vores madpakke i dag, ja så er halvdelen af ugen jo allerede næsten gået og weekenden er nær.

Pas på hinanden derude!

Han minder os om at vi alle skal passe godt på os selv og ikke mindst hinanden. Inden vi når til Nørreport, byder han lige de nyankomne velkommen ombord, og fortæller en lille joke om at de stadig ikke er færdig med den nordlige trappe på Nørreport (den skulle have været færdig i sidste måned), så han vil være en pisseflink fyr og køre lidt længere frem på perronen, så vi ikke skal gå så langt.

Smilet kom frem 🙂

Passagerne begyndte at smile, kigge rundt og sende hinanden blikke…det var så uvant og herligt at sidde en sløv gråvejrsmorgen i toget, og blive mødt med en smilende stemme. Tænk lige over hvor lidt der egentlig skal til? Tænk over hvor meget det kan rykke, for dig selv og ikke mindst for en hel vognfuld af passagerer?

Tak.

Jeg blev så glad, at jeg gik op langs toget og op forbi førerhuset, hvor chaufføren jo, som vanligt, hang ud af vinduet, og ønskede ham en god dag. Han takkede mange gange og sagde i lige måde. Jeg skrev sågar en besked til DSB for at fortælle om min meget positive oplevelse. De får sikkert en masse hug og kritik, så jeg tænkte at en positiv besked også kunne give dem en god dag.

Krøllen på halen…..

Jeg glemte at checke ud 🙂

Jeg håber du har haft en ligeså skøn dag, og at du også får sendt lidt smil afsted på din vej.

cropped-dig-og-mig-butikken-036.jpg


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.