Livet

En aften med Maria Montell til releaseparty

NU

Det er titlen på Maria Montell´s nye album, som hun kommer ud med nu, efter 9 års pause. Teamet fra Shine like a STAR var med til Maria´s release party i onsdags, og det var virkelig en god oplevelse. Der var rigtig mange mennesker ude hos Modelhouse Productions, som stod for lokationen, men vi havde en skøn aften.

Maria Montell og Shine like a STAR

Maria Montell er gift med Thomas og har tre børn i alderen 3-9 år, og der er ingen tvivl om at sangene bærer præg af hendes liv med familien og alt hvad det bringer med sig. Noget af det jeg godt kan lide, er at jeg selv kan nikke genkendende til det hun synger om. Især de sange som handler om netop parforhold eller familielivet, for som mor kan jeg da også have lyst til at “Løbe hjemmefra” ind i mellem 🙂

Sangen “Lykken ligger lige her” er skrevet til hendes børn, og handler om at tage det liv som man gerne vil have. Der vil altid være ups and downs, men det er blot en del af livet. Så længe vi rejser os op, selvom vi snubler hen af vejen.

Jeg er vild med Maria´s sødme, dybde og hendes evne til at vade ind i hjertet på en med store træsko. Jeg kan godt huske hendes sange fra de yngre år, men i takt med at jeg selv er blevet ældre,  nyder jeg virkelig også at lytte til denne form for sange med “mening” og så samtidig få den der følelse af at man da ikke er alene om at have disse tanker ind i mellem – Maria siger det bare højt for os andre 🙂

Maria Montell

 

 

Maria så jo også blændende godt ud, og gav den max gas på scenen, og det var da heller ikke uden humor ind i mellem…især kommentaren om at hun engang var en der blev spillet på P3, men at hun nu nok nærmere var helt henne på P5. Sådan kan det jo gå efterhånden som vi bliver ældre, men det er ikke en selvfølge at det bliver ringere af den grund – tværtimod.

Sangen “Længes hjem” gik lige i mit hjerte, og der er fed beat i den – en god en at rocke lidt til. “Jeg må længes hjem, for jeg driver mig selv til vanvid – længes hjem men jeg kommer igen og igen og igen, når jeg længes hjem” Handler om at finde sin egen identitet og få bare 2 sekunder til sig selv (groft sagt). Jeg kan nu ikke klage for jeg har en mand som giver masser af plads til mig og min egen tid, men jeg kan godt nikke genkendende til det her med at være “væk” og bare kun skulle passe på sig selv. Det er jo med at finde balancen i livet med familie og alle dens vinkler.

Stå ved hvem du er

Maria er modnet, blevet “voksen” og udstråler virkelig det her med at stå ved sig selv, og det er beundringsværdigt at møde det hos andre mennesker. Jeg sad og fik den her følelse af, hvor vigtigt det er at lave det man brænder for. Vi har kun det her ene liv, og det skulle gerne være et fedt, skønt, fantastisk og berigende liv.

Dagen efter bestilte jeg mit CVR nummer hos SKAT, så jeg kan komme i gang med min egen virksomhed, og fredag lå det i min mail-boks.

Det var en skøn aften, hvor vi i teamet fik taget billede med Maria. Du kan se flere billeder herunder og ellers så tjek hendes facebook side hvis du vil se lidt mere.

Maria Montell præsenterer band

 

Maria Montell Release

 

 

Shine like a STAR pigerne

 

 

Montell som hemmelig agent

 

Maria Montell - dengang vi var kærester

 

Tak for i aften Maria

 

Velkommen tilbage på scenen..jeg glæder mig til at høre mere.

Kram

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.