Livet

Du er piv lækker

Ja er du egentlig ikke det? Piv lækker, altså? Jeg faldt over dette skønne Go-Card til Teenpower i sidste uge, og det røg fluks hjem på spejlet.

IMG_5056

 

Min rejse til et positivt mind-set

Jeg har igennem mange år tumlet med accepten af mig selv og den måde min krop var på. For et par år siden besluttede jeg mig for at tale og tænke pænt om mig selv, og resultatet blev at jeg tabte over 12 kilo på et år. Jeg havde også sat mig for at jeg skulle tabe mig 1 kg om måneden, og selvom der ikke blev ændret synderligt i kosten, så formåede jeg at smide disse kilo. Jeg dyrkede ikke meget motion, småløb lidt i mellem, men absolut intet der kunne batte på vægten. Jeg tænkte pæne tanker om mig selv, hver dag, og gav mig selv et smil i spejlet, så ofte det overhovedet var muligt.

Det var absolut ikke nemt, men efterhånden begyndte jeg at være okay med det…alle de negative tanker om mig selv var ikke så frembrusende og jeg begyndte at holde af mig selv. Jeg ved godt at der måske er nogen der vil mene at det ikke bare kunne være mine tanker der resulterede i mit vægttab, men min virkelighed er, at det gjorde det nu altså.

Dengang var jeg faretruende nær de 100 kg, og jeg blev ked af det indeni, for det var ikke der jeg ville være. I dag mangler jeg godt og vel de 5-7 kilo for at være nede hvor jeg har det godt med mig selv, sådan helt for alvor. Det skal dog lige siges at jeg egentlig har det fint nu, som det, men der skal strammes lidt op hist og her, og for min egen sundheds skyld vil det være godt at få de sidste kilo af.

DSC_0230

 

Når jeg ser det her billede fra min datters 20 års fødselsdag, for snart 2 år siden, kan jeg næsten mærke hvor lidt jeg holdt af mig selv her. Jeg følte mig i ihvertfald ikke piv lækker. Jeg var stadig et godt stykke fra der hvor jeg er i dag. Siden det her billede er taget, har jeg yderligere tabt mig 8 kilo, og det er med hjælp fra min kostvejleder Nicole Punzi og med en masse god vilje, og ny sundere indstilling til hvor jeg gerne vil hen. Jeg var heller ikke kommet så langt uden støtte fra min mand, min datter og veninderne som giver et puf når det hele er lidt svært.

1097567_10151822300489662_1597715664_n

 

Jeg tror på at tankerne om sig selv kan gøre meget, og ihvertfald hjælpe til at man kommer i gang med evt. ny kost eller lidt motion. Når det kommer med, vil det uden tvivl gå hurtigere med et vægttab, og igen vil det skubbe til lysten til at fortsætte. Så den onde spiral bliver brudt og en ny positiv spiral sættes i gang. Jeg har i været meget uforkuseret på min kost og motion de seneste måneder, og alligevel er der noget i min bevidsthed der har holdt mig lidt på “måtten”. Jeg har ny fået nyt køkken og det har sat gang i min glæde omkring mad igen. Nu skal der laves lækker mad og bages med min datter.

IMG_5077

Føler du dig piv lækker?

Det jeg vil sige med det her indlæg, er nok bare…..husk at sige til dig selv at du er piv lækker! Du bliver så glad af det – prøv det bare.

Anja

 


En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.