Livet

Dit eget selvbillede

Hvordan har du det med dit eget selvbillede?

Jeg sad lige på mit lille hyggelige hjemmekontor og fik øje på mit spejlbillede i iPad´en og det fik mig til at skrive denne artikel.

Indrømmet, jeg har ikke altid haft det godt med det jeg så i spejlet, men en dag tog jeg en beslutning om at nok måtte være nok! Jeg besluttede mig for at tale pænt til mig selv.

  • Altid selvkritik af værste skuffe!
  • Hårde ord med på vejen.
  • Alle andre var bedre end mig, flottere end mig, slankere end mig……bliv selv ved..

Jeg fandt ud af hvor ondt jeg gjorde mig selv, og hvor meget det sled på mig.

Jeg har været tilmeldt fitness-centre on-off i mange år (og er det stadig), men formår ikke at vedholde min træning (okay, så kan jeg da slå mig selv oven i hovedet med det OGSÅ!)

Jeg har været på alverdens kure, med både gode og knapt så gode resultater.

Jeg har forsøgt med løb, uden det store held, men det virkede jo for andre?

Jeg har forsøgt med juicekur, men den var jeg ikke helt klar til endnu (Det smagte skønt, så den er ikke helt afskrevet endnu)

Jeg har trænet med kettleballs men havde ikke disciplin nok til at følge den til dørs (se her hvor jeg var i Fit Living, og hvor jeg fik gode råd til hvordan jeg kunne få succes med træningen)

Get the point?

Pivlækker

  • Du ER dejlig!
  • Du ER smuk!
  • Dine øjne KAN stråle!
  • Du ER unik!
  • Du KAN hvis du vælger at tro på dig selv! NU!

Så….elsker du dit eget selvbillede?

Jeg har mærket på egen krop, hvor vigtigt det er, at omtale sig selv med kærlige ord. Hvor vigtigt det er, at tænke kærlige tanker om sig selv (uanset hvordan man ser ud) og hvor vigtigt det er, at se sig selv med kærlige øjne.

Jeg glemmer det til tider, men minder mig selv om det, især når jeg er hård ved mig selv eller føler jeg møder det på min vej.

Stupidity

I dag elsker jeg mig selv, som det menneske jeg er. Som den kvinde jeg er.
Ja jeg vejer stadig for meget, men det er ikke i fokus som tidligere. Det er røget i baggrunden, selvom jeg stadig har et ønske om at tabe de kilo, som sidder lidt for godt fast. Forskellen fra de yngre år, til nu, er at vægten ikke er det som fylder. Jeg elsker virkelig mig selv, og alt det jeg er.

Når tøjet strammer eller bukserne ikke passer, har jeg valget i mellem at blive vildt ked af det (okay, det kan jeg så godt blive lidt ind i mellem) eller også kan jeg sige til mig selv, at jeg stadig er en dejlig tøs. Min personlighed er ikke ændret fordi jeg har taget lidt på (igen).

Jeg er stadig mig, Anja.

Jeg har så også valget at stramme mig lidt an – sætte lidt lys på den sunde og dejlige mad, som jeg fik en del fokus på, da jeg havde Nicole Punzi som kostvejleder.

Min pointe er, at uanset hvordan min krop ser ud, eller hvor meget jeg vejer…….så elsker jeg mig!

Vil du høre mere om min rejse, mine oplevelser, så kom med på denne workshop – jeg ville elske at løfte dig og få dig til at se på dit eget selvbillede, med de kærlige øjne, som jeg ser mig selv <3

Tålmodighed

Knus herfra <3

Anja

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.