Livet

Detox med Nicole Punzi, dag 4

Dag 4

Så er vi nået til dag 4 i detoxforløbet hos Nicole Punzi. Og jeg kan kun sige, at jeg er vildt stolt af mig selv, og det er jeg fordi jeg ikke er nået så langt i et detox-forløb før. Jeg har det med at give op, når det bliver lidt for svært eller uoverskueligt, men som Nicole så fint skriver, så er forberedelse vejen til succes!

At jeg så ikke havde fået forberedt noget som helst til i dag, og ej heller fået købt nok ind, ja så var det ligesom dømt til at faile i dag.

MEN der tog jeg lidt fejl, for jeg besluttede mig faktisk for at gøre det så godt som jeg nu kunne. Jeg lavede simpelthen lidt om på det, og tog mig en smoothie, som var fra en af de andre dage (jeg havde stadig lidt af det grønne i rest), og derved fik jeg alligevel en sund og nærende smoothie ud af det.

Jeg valgte faktisk også at købe mig en palæo-bar, da jeg havde haft kaffe-møde (hvor jeg ikke fik min sædvanlige Latte men en the)…sådan Anja!

Jeg fik handlet grønt ind efter mødet, og på den måde fik jeg reddet en del af dagen.

Og lige nøjagtigt det, er jeg piv-stolt over…tidligere havde jeg kastet håndklædet i ringen, og sagt “tak for denne gang”.
Så noget er ændret i mig – min lyst til at give mig selv kærlig omsorg, i mit indtag af mad, er til at få øje på (for mig om ikke andet).

Men tag ikke fejl – jeg indrømmer gerne, at det er med næb og klør jeg holder fast lige nu.

Jeg er helt afklaret med, at jeg måske ikke gennemfører 100% denne gang, men det afholder mig ikke fra, at give det et forsøg.

For hvert måltid, er jeg et skridt tættere på de 10 dage.

For hvert indkøb med masser af grøntsager, er jeg et skridt tættere på de 10 dage.

For hver beslutning jeg tager, om at fortsætte, er jeg et skridt tættere på de 10 dage.

Og skulle jeg snuble (og det gør jeg HELT SIKKERT!), så kan jeg rejse mig igen, eller modellere lidt på det.

Små skridt….altid!

Vil du se lidt fotos fra mit forløb må du ind på min Instagram eller på Facebook, for jeg har lidt tekniske problemer med at uploade fotos lige for øjeblikket…det arbejder jeg hårdt på at få rettet.

<3 Anja

Smoothies Detoxforløbet


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.