Livet

Clairvoyance, gudindekort og min livsvej

Kender du din livsvej?

Jeg var så heldig at modtage en smuk gave af min mentor Pia Beck, og denne gave var en session hos Clairvoyant Louise Lie Von Linstow. Jeg har altid været nysgerrig på hvad der ellers er omkring os, udover det vi kan se og røre ved, men har omvendt nok også haft modstand på det af forskellige årsager. Men Louise vendte op og ned på det hele!

IMG_6154

 

Mit alter

Jeg bliver modtaget af Louise som tilbyder mig en dejlig varm kop the. I lokalet har hun opsat et lille alter, som viser sig at være til mig! Et alter som viser de gudinde kort hun har trukket til mig, lidt lys, en fjer med et budskab og friske rosenhoveder. Jeg synes det er helt vildt smukt, og føler allerede der en voldsom taknemmelighed over at sidde her, og blive fyldt med alle disse smukke ting og ord.

Hele samtalen var rolig, skøn og gav så god mening for mig. Det handlede i den grad om hvorvidt jeg, i alt for lang tid, har haft lukket af for en side af mig, som er så essentiel og vigtig. Jeg har fået masser af tegn igennem tiden, men har vendt dem ryggen eller bare afvist dem, som værende noget der kunne have betydning for mig.

Jeg har ikke brug for at vide så meget mere nu, jeg kender godt svarene og ved godt hvad det er jeg skal: jeg skal lytte til mig selv!

IMG_6228

 

Dette kort, Athena, var trukket 2 gange, så det var et vink med en vognstang. “You know what to do” Jeg skal ikke søge svarene ude omkring mig længere – jeg indeholder dem selv og skal gøre brug af alt jeg kan og har erfaring med. Jeg skal dele gaver ud og give ud af min viden. Jeg elsker at give ud og jeg modtager med taknemmelighed alt det som kommer retur.

Jeg har fundet min livsvej, og nu er min opgave at gå vejen, for som Louise sagde, så ender jeg der alligevel, om jeg vil det eller ej. Jeg kan gøre det nu eller jeg kan blive ved med at lukke øjnene og have armene over kors…..jeg kommer dertil, før eller senere.

Englekort og gudindekort

Jeg elsker mine små englekort og mine andre kort – jeg bruger dem mest selv, og trækker i ny og næ et kort, når jeg synes jeg har brug for et ord eller guide/støtte til min dag. Det er langt fra altid de giver mening i det jeg trækker dem, men måske i løbet af dagen eller en anden dag, går det op for mig at “ahhh det var det jeg skulle være opmærksom på” eller noget i den stil. Jeg har ikke brugt dem særligt meget i min coaching, da jeg egentlig har været lidt bange for at blive betegnet som hende “den wacko” med englekort osv. Og det er jeg måske stadig lidt (altså bange)….for jeg føler mig ikke som småskør eller småtosset, men mere som en som bruger disse kort som guide, og som tror på at Universet hjælper.

Min opgave fremadrettet

Jeg skal nu have samlet mine ting ind til et alter, som skal stå herhjemme og sprede den sindsygt gode energi, som skal løfte mig og nære mig. Jeg skal have fundet min en smuk fjer, eller købe en, og så har jeg jo allerede de kort som Louise trak til mig, så de er fundet frem og skal også være på mit Alter. Hvis det, i dine ører, lyder lidt for mærkeligt, kan du jo kalde det noget andet – for mig kunne det også bare være en smuk opstilling som var pyntet med de samme ting. Jeg glæder mig til at få det færdigt og til at tænde lys.

IMG_6222

 

Jeg kan klart anbefale dig at kontakte Louise eller blot følge hende på facebook, lige her, hvis du vil boostes med skønne citater, billeder og god energi.

Jeg vil ønske dig en fantastisk uge…..min bliver spændende.

Anja


2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.