Livet

BogForum, Lindhardt & Ringhof og fødselsdag

Sikke en weekend!

Er jo så monster-heldig at være i praktik hos forlaget Lindhardt & Ringhof i 4 uger (desværre er de allerede gået på fredag), men, men, men jeg fik muligheden for at være med til bogmessen i Bella Centeret i denne weekend.
En hektisk weekend, fyldt med tonsvis af bøger og sindsygt mange mennesker, som alle var vilde med bøger.

Jeg har ikke været med til BogForum før (meget underligt egentlig?), så denne gang, var den første. I dagene op til, var der meget aktivitet på forlaget – alt skulle bare klappe.
Når jeg er blandt bøger, kan jeg få en helt særlig fornemmelse i kroppen, for der er bare noget over en lækker bog…bare omslaget kan vække noget i mig, og når det er helt gakket, så kan jeg blive salig af, bare at røre forsiden. Ved godt det lyder skørt, men der er altså forskel på det…bum!

Anyway, jeg er godt træt i hovedet i dag efter en lang weekend, med messe, netværks-arrangement (fredag aften hos Jesper Sylvester), fødselsdag hos min far igår aftes, og her til formiddag gik det op for mig, at min blog her fylder 4 år!

Så først lige en lille skål for det 🙂

Hverdagsdrømme 4 år

 

Jeg var lidt rundt på messen i løbet af disse dage, og jeg var så heldig, at få min nye bog af Sofia Manning, signeret. Den hedder “Mit hemmelige forhold til mad” og den glæder jeg mig til at komme i gang med.
Jeg forsøgte også at få en signatur i Thomas Helmig´s nye bog, som Søren Anker Madsen har skrevet om ham, men det lykkedes ikke.
Sisse Fisker har skrevet en ny bog “Livets opskrift”, ud fra serien af samme navn, og den fik jeg sørme også signeret. Sisse talte også om bogen, på vores stand, og hun er så vildt inspirerende. Jeg får virkelig lyst til at se programmerne på DR, så dem må jeg lige finde snarest.

I hvertfald er jeg super glad for dem der har taget sig tid til at skrive et par ord, og jeg vil glæde mig til at fordybe mig i hver og en af dem.

Vi havde besøg af så mange, mange skønne og fantastiske mennesker og jeg har slet ikke foto af dem alle, og her taler jeg om Hr. Skæg, Jacob Riising, Michael Katz Krefeld, Ghita Nørby, Michael Larsen, Anders Lund Madsen, Majse Njor, Rigtige Mænd, den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, Oliver Zahle, Manu Saren, Bubber, Brødrene Spang Olsen og mange, mange flere.

Nu vi jeg lade billeder tale for sig selv….en ting er sikkert, jeg skal med næste år!

Fotovæg L&R

Kuben

Standen L&R

Mig og alle bøgerne

Gretelise Holm signerer

Gretelise Holm signerer 2

Carsten Werge signerer bøger

Leif Davidsen og Bertel Haarder og Nadja

Lotus Turell og Ulla Dyrløv

Sisse Fisker

Bøger, bøger, bøger

Børnebøger i stakkevis

Karl Ove Knausgård signerer

Uffe Elleman

Lovebooks

Og sidst men ikke mindst, lidt sjove billeder med mig og min datter Rosa, og så lige Søren Anker Madsen (og Thomas Helmig på den Hvide Scene).

Mig og Darth Vader

Rosa og en stjernekriger

Rosa og jeg på vej til messe

Søren Anker Madsen og jeg

Thomas Helmig

 

Og til aller, aller sidst…et festligt billede fra i fredags. Rebekkah, Izabella, Mette og mig (sagde hunden). I øvrigt en fantastisk ide, Jesper Sylvester, har stablet på benene. Han afholder Fredagsbar i KBH, sådan ca. hver anden måned, og det kan godt anbefales, for der kommer mange herlige mennesker. Så tjek det evt. ud – næste gang er i januar.

4 tøser på stribe

 

Så…sikke en weekend, fyldt op med bogmesse, blog-fødselsdag, netværks-arrangement, familie-fødselsdag og oplevelser ud over det sædvanlige. En ny da venter i morgen – min far har fødselsdag, og jeg har lidt overraskelser til ham <3

Roger over, herfra…fortsat god søndag til alle jer.

Kram fra en træt Anja


3 kommentarer

 • Rikke

  Spændende med både bogmessen og de 4 ugers praktik. Bliver nysgerrig efter at høre hvordan du har fået det i stand? Håber ikke jeg har sovet i timen på IG eller her ?
  Igen stort tillykke med blogges 4 år og de lækre bøger – glæder mig til at læse mere om dem her. Kh Rikke

 • Anja Damgaard

  Hej Rikke

  Det har været super spændende, både med praktik og messen.
  Jeg kontaktede Maiken Ingvordsen, som er digital strateg hos Lindhardt & Ringhof, og derigennem fik jeg en praktikplads i stand. Jeg vil rigtig gerne arbejde her, og tiden må vise om det bliver muligt.

  Og igen, tusind tak for din lykønskning…så dejligt du læser med <3
  Jeg er i fuld gang med Livets opskrift af Sisse Fisker, og allerede nu sætter den tanker i gang. Jeg smider en anmeldelse op så snart jeg er færdig med den 🙂

  Ønsker dig en god dag, Rikke

  Anja

 • Rikke

  Sejt, at du kontaktede Maiken Ingvordsen for at få en aftale på plads. Krydser fingre for, det udvikler sig til et job for dig.

  Har også kraftigt på fornemmelsen, at Sisse Fiskers bog sætter en masse tanker i gang. Så venter spændt på din anmeldelse.

  God aften til dig og tak for din hilsen på min blog 🙂

  Kærlig hilsen
  Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.